Assamblage – Institutul de Artă și Design organizează în perioada Romanian Design Week, parte din circuitul #DesignGo, o expoziție temporară de bijuterie contemporană, ceramică, gravură și ilustrație

Assamblage – Institutul de Artă și Design organizează în perioada Romanian Design Week, parte din circuitul #DesignGo, o expoziție temporară de bijuterie contemporană, ceramică, gravură și ilustrație
expoziție temporară de bijuterie contemporană, ceramică, gravură și ilustrație
Publicat: 11/06/2021, 10:59

#DesignGo este circuitul de evenimente & spații satelit din programul oficial Romanian Design Week care numără peste 50 de activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design și arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele în perioada 5-13 iunie. 

Expoziția cu vânzare va avea loc în noua locație din Str. Dimitrie Racoviță nr 18. Noul spațiu Assamblage, care cuprinde și o zonă de expoziție, va găzdui în perioada #RDW2021 o expoziție cu vânzare dedicată bijuteriei contemporane, ceramicii și gravurii, care va prezenta noua direcție de dezvoltare a institutului și care va expune lucrări a 20 dintre absolvenții săi, precum și ale unor designeri și artiști români invitați.

La terasa bistro-ului Carbon 14, din aceeași locație, se vor putea savura preparate speciale și cafea de specialitate.

Artiști și designeri expozanți:

  • Bijuterie: Andreia Gabriela Popescu, Alis Lalu, David Sandu, Diana Vasile, Diana Tobosaru – Anayd Blu, Contemporia, Cleopatra Cosulet, Gena Tudor, Loredana Cleja, Magdalena Pelmus, Madalina Radulea, Madalina Spiridon, Silvia Cruceru, Sorina Cotea, Ramona Popescu, Lucica Rus & Teodora Rus.
  • Ceramică: Razvan Popa, Mihaela Cherciu-Speranta
  • Gravură și ilustrație: Matei Serban Sandu, Catalin Gabriel Visoiu, Alexandra Motiu, Bogdan Gargarita & Maria Postea, Ioan Julian Bundă.

Program

  • 11 IUNIE | 16:00 – 19:00 | MEET THE ARTISTS
  • 12 – 13 IUNIE | 11:00 – 19:00Accesul la eveniment este liber.

Rezervările pentru terasa Carbon14 se pot face la numarul de telefon 0790 408 777

Expoziția se desfășoară în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind respectarea regulilor de siguranță și de distanțare socială.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase