Cu fața încă parțial paralizată, Justin Bieber anulează concertele pe care le mai avea de susținut în cadrul turneului mondial „Justice!”

Publicat: 07/09/2022, 11:59
Actualizat: 07/09/2022, 13:44

Justin Bieber a anulat concertele pe care le mai avea de susținut în cadrul turneului său mondial „Justice”.

Vestea vine după ce cântărețul a revenit recent pe scenă după ce părea că a depășit problemele de sănătate, el fiind diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, din cauza căruia partea dreaptă a feței i-a paralizat.

Totuși, pe 6 septembrie Biber a dat o declarație pentru publicația TMZ în care a spus că toate concertele care au rămas din turneu vor fi anulate, din cauza problemelor sale de sănătate.

„La începutul acestui an am făcut publică lupta mea cu sindromul Ramsay Hunt, din cauza căruia fața mea era parțial paralizată. Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa din America de Nord a turneului „Justice””, a scris el.

„După ce m-am odihnit și m-am consultat cu medicii, familia și echipa mea, am plecat în Europa în efortul de a continua turneul. Am susținut șase spectacole live, dar am plătit scump pentru asta. Weekendul trecut am cântat la Rock In Rio și le-am dat tot ce am avut mai bun oamenilor din Brazilia.”

„Dar după ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a cuprins și mi-am dat seama că trebuie să-mi pun sănătatea pe primul loc chiar acum. Așa că o să iau o pauză de la turneu pentru moment. O să fiu bine, dar am nevoie de timp să mă odihnesc și să mă fac bine. Am fost atât de mândru să aduc acest show și mesajul nostru în lume. Vă mulțumim pentru rugăciunile și sprijinul vostru în toate această perioadă! Vă iubesc pe toți!”

Turneul ar fi trebuit să includă și 11 concerte în Marea Britanie în 2023, începând cu Glasgow pe 8 februarie 2023, cu concerte programate la Aberdeen, Birmingham, Manchester și Sheffield înainte ca Bieber să urce pe scenă pe celebra O2 Arena din Londra pentru patru seri.

În acest moment nu este clar când vor avea loc aceste spectacole.

Foto: Profimedia Imges

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber, grav bolnav, îşi amână mai multe concerte din turneul „Justice World Tour”. Artistul a dezvăluit ce boli îl macină