Din 19 martie, filme romantice la DIVA, în fiecare duminică

Din 19 martie, filme romantice la DIVA, în fiecare duminică
Publicat: 14/03/2023, 15:43

Primăvara aceasta, DIVA sărbătorește cu o serie specială de producții TV, câte două filme romantice, difuzate unul după altul, de la ora 16:00, în fiecare duminică, începând de pe 19 martie. Seria va continua și în luna aprilie.

Astfel, pe 19 martie, faci cunoștință cu „Prințesa fugară” („A Royal Runaway Romance”, 2022), apoi pășești în „Capsula timpului” („Romancing the Birthday Girl”, 2021). Primul film este o poveste romantică tipică: prințesa Amelia (Philippa Northeast) – din regatul fictiv Bundbury – care încearcă să fugă de responsabilitățile regale și visează la o poveste de dragoste adevărată (nu una aranjată), așa că încearcă o escapadă printre oamenii de rând: pleacă în America, pe urmele unui pictor din Chicago, Wes Riverton (Andre Anthony). Dar până la urmă se îndrăgostește de bodyguardul ei, Grady (Brant Daugherty).

„Capsula timpului” este povestea lui Taylor Jones (Emilie Ullerup). Când împlinește 30 de ani, eroina deschide o capsulă a timpului pe care i-a lăsat-o mama ei. Înăuntru găsește 6 plicuri care o vor provoca să iasă din zona de confort și să accepte noi provocări, în viață. Extrem de organizată de fel, Taylor începe prin a-și face un nou prieten – Josh (Clayton James) – care o ajută să-și înfrângă fricile și poate chiar să descopere dragostea.

Apoi, pe 26 martie, ai parte de „Doar un sărut” („Just One Kiss”, 2022), urmat de o lecție despre„Cum să spargi gheața” („Fashionably Yours”, 2020). În primul film, două mame fac pe pețitoarele și își cuplează copiii, în speranța că între ei se va înfiripa o poveste de dragoste. Eroina din „Cum să spargi gheața” este Lauren (Kat Graham, din „Jurnalele vampirilor”), expertă în organizarea colecțiilor de Fashion la un magazin de lux din Seattle. După ce ratează o promovare mult-așteptată, Lauren decide să lase marele oraș și să se mute înapoi acasă. În cele 2 săptămâni în care aceasta își strânge toate lucrurile, proprietarul companiei care se va ocupa de mutare – Rob (Kendrick Sampson) – o ajută să descopere frumusețile orașului Seattle. 

Foto: Diva

CITEȘTE ȘI: Sezonul 4 al serialului „Pompierii din Chicago”, din 20 februarie, la DIVA

Sezonul 8 al serialului „Camera de gardă”, din 14 februarie, la DIVA

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase