Ellie Bamber o va interpreta pe KATE MOSS în filmul “Moss & Freud”

Ellie Bamber o va interpreta pe KATE MOSS în filmul “Moss & Freud”
Publicat: 02/02/2023, 17:51
Actualizat: 03/02/2023, 19:50

Ellie Bamber urmează să joace rolul lui Kate Moss într-un nou film care detaliază relația ei controversată cu Lucian Freud, scrie Variety.

Vedeta din „Serpent” și „Nocturnal Animals” va interpreta rolul supermodelului britanic din „Moss & Freud”, într-un film care va acoperi o perioadă de la începutul anilor 2000, când a pozat pentru Freud, care va fi interpretat de Derek Jacobi („Murder on the Orient Expres”).

Proiectul va fi regizat de James Lucas, care este cunoscut pentru scurtmetrajul său live action, câștigător de Oscar, „The Phone Call”, cu Sally Hawkins și Jim Broadbent în rolurile principale. Moss va fi producător executiv cu sprijinul Arhivei Lucian Freud.

Amplasată în jurul studioului lui Freud din Holland Park și a Londrei în zilele amețitoare ale Marii Britanii de la începutul anilor 2000, povestea va explora trecutul misterios al lui Freud și viața lui Moss ca supermodel recunoscut la nivel global.

În apogeul carierei, Kate Moss, aflată la o răscruce în viața personală și profesională, a acceptat să pozeze pentru Freud – nepotul psihologului Sigmund Freud – pentru o perioadă intensă de nouă luni, la studioul său din Holland Park. Deși din lumi aparent diferite și adesea în contradicție, pe măsură ce relația lor se dezvoltă, cele două personalități descoperă că sunt spirite înrudite cu multe de învățat unul de la altul și despre ei înșiși. Procesul devine cathartic, lăsându-i pe amândoi schimbați pentru totdeauna.

Freud a fost unul dintre cei mai mari artiști ai secolului XX. Este cunoscut pentru arta sa figurativă și subiecții săi, care trebuiau să-și ia un angajament foarte mare și incert din timpul lor. Opera sa valorează sume uluitoare, iar portretul său nud al lui Moss s-a vândut în 2005 pentru aproape 4 milioane de lire sterline (5 milioane de dolari).

Ellie Bamber poate fi văzut în prezent în „Willow” de la Disney, care este o continuare a filmului din 1988 cu același nume. În 2021, a jucat în coproducția BBC One/Netflix „The Serpent” și în „The Trial of Christine Keeler” de la BBC One. Recent, Ellie Bamber a apărut în „Red, White and Royal Blue”, filmul de dragoste LGBTQ+ de la Prime Video și în filmul Warner Bros. „Barbie”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Fotografii rare cu Kate Moss, topless, scoase la licitație. GALERIE FOTO

CONFESIUNILE supermodelului Kate Moss

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase