Filmul horror „Ouija” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul horror Ouija a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 27/10/2014, 12:30

Filmul „Ouija”, regizat de Stiles White, avându-i în distribuție pe Olivia Cooke, Ana Coto și Daren Kagasoff, a obținut încasări de 20 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare în cinematografele nord-americane. Pelicula spune povestea unui grup de prieteni care trebuie să se confrunte cu cele mai puternice temeri în momentul în care aduc la viață spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulate „Ouija”.

Locul al doilea în topul încasărilor din weekend a fost ocupat de filmul de acțiune „John Wick”, care a obținut 14,15 milioane de dolari în primele trei zile de difuzare. Filmul, regizat de David Leitch și Chad Stahelski, îi are în distribuție pe Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist și Adrianne Palicki. Protagonistul filmului este Keanu Reeves, care interpretează rolul lui John Wick, un asasin plătit retras din activitate, care este forțat să reintre în jocul periculos din lumea gangsterilor, dar de această dată din motive personale. Wick vrea să se răzbune după ce câinele său, ultima amintire de la soția sa decedată. este ucis.

Pelicula „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, regizată de David Ayer, cu Brad Pitt, Anamaria Marinca și Shia LaBeouf în distribuție, a coborât pe locul al treilea în topul încasărilor, în al doilea weekend de difuzare, cu 13 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui sergent american, supranumit Wardaddy, și a echipajului de cinci soldați al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, își duce soldații într-o misiune sinucigașă în spatele liniilor inamice.

Lungmetrajul „Fata dispărută/ Gone Girl”, regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Avându-i în distribuție pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris și Missi Pyle, „Fata dispărută” este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunță autoritățile că soția lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect și a investigației polițiștilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni și întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile și comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esențială este pe buzele tuturor: Și-a omorât Nick soția?

Filmul de animație „The Book of Life”, regizat de Jorge R. Gutierrez, s-a clasat pe poziția a cincea, cu încasări de 9,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Manolo, un tânăr prins între a deveni ceea ce familia sa așteaptă de la el și a-și urma instinctele, pornește într-o aventură care îl poartă prin trei lumi fantastice, unde trebuie să își înfrunte cele mai mari temeri.

Pe locul al șaselea s-a clasat comedia „St. Vincent”, regizată și scrisă de Theodore Melfi, cu încasări de 8 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, care a obținut, în total, încasări de 9,18 milioane de dolari în cele trei săptămâni de difuzare și care îi are în distribuție pe Melissa McCarthy, Naomi Watts și Bill Murray, îi are ca protagoniști pe un băiat ai cărui părinți tocmai au divorțat și pe vecinul său, un veteran de război mizantrop, hedonist și certăreț, jucat de Bill Murray, care devine prietenul și mentorul tânărului.

Locul al șaptelea a revenit filmului „Alexander și cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”, care a obținut încasări de 7 milioane de dolari în al treilea weekend de difuzare în America de Nord. Pelicula este regizată de Miguel Arteta și îi are în distribuție pe Steve Carell și Jennifer Garner, fiind bazată pe cartea pentru copii omonimă. Alexander, un puști în vârstă de 11 ani, își dorește ca membrii familiei sale să aibă parte de același ghinion ca și el. Dorința i se îndeplinește și toată familia trece printr-o perioadă cu adevărat oribilă.

Pe locul al optulea s-a clasat filmul „Cel mai de preț cadou/ The Best of Me”, cu încasări de 4,73 milioane de dolari de vineri până duminică. Drama romantică regizată de Michael Hoffman spune povestea a doi foști iubiți din perioada liceului care se reîndrăgostesc după mai mulți ani, când se revăd în timpul unei vizite în orășelul natal.

Filmul „Judecătorul/ The Judge”, regizat de David Dobkin, s-a clasat pe poziția a noua, cu încasări de 4,34 milioane de dolari, în al treilea weekend de la premieră. Drama avându-i în distribuție pe Vera Farmiga, Robert Downey Jr. și Robert Duvall, spune povestea unui avocat, Hank Palmer, care se întoarce în orășelul natal unde tatăl său, judecător, este acuzat de crimă. Bărbatul încearcă să afle adevărul și pe parcurs reia legătură cu familia de care s-a îndepărtat.

Pe locul al zecelea în topul încasărilor s-a clasat filmul „Dracula: Povestea nespusă/ Dracula Untold”, cu 4,3 milioane de dolari obținuți în al treilea weekend de difuzare. Regizat de Gary Shore și avându-i în distribuție pe Luke Evans, Dominic Cooper și Sarah Gadon, filmul spune povestea hollywoodiană a lui Vlad Țepeș, omul care a ajuns să fie cunoscut drept Dracula, după ce face un pact cu forțe supranaturale, pentru a-și putea proteja regatul și familia.