Globurile de Aur 2023: Momente memorabile din timpul ceremoniei

Globurile de Aur 2023: Momente memorabile din timpul ceremoniei
Publicat: 11/01/2023, 08:59

Globurile de Aur 2023: Cea de-a 80-a ediție s-a încheiat, dar ecourile ei vor răsuna încă o vreme. Dacă nu ai urmărit ceremonia, am adunat câteva momente memorabile care i-au implicat pe Jerrod Carmichael, gazda show-ului, dar și pe Tom Cruise, Eddie Murphy sau Regina Hall.

Gazda Globurilor de Aur, Jerrod Carmichael, a ironizat celebrul scandal HFPA

Gazda Globurilor de Aur, Jerrod Carmichael, a abordat imediat „elefantul din încăpere” la începutul show-ului, care a revenit la NBC pentru prima dată după doi ani, într-un monolog extrem de neobișnuit și destul de sincer. Carmichael a spus: „Vă voi spune de ce sunt aici: sunt aici pentru că sunt negru. Vă voi spune ce s-a întâmplat. Gala Globurilor de Aur nu a fost difuzată anul trecut din cauza Asociației Presei Străine de la Hollywood (HFPA) – despre care nu voi spune că este o organizație rasistă, dar nu a avut nici măcar un singur membru de culoare până la moartea lui George Floyd. Așa că faceți ce vreți cu aceste informații. Vă voi și spune cum am ajuns aici.” Carmichael a povestit că a fost sunat de Stephen Hill, vicepreședintele executiv de creație al producătorului Globes MRC, și a fost rugat să fie gazda show-ului. „Acum îți faci un ceai de mentă acasă și în secunda următoare ești invitat să fii fața neagră a unei organizații controversate. Viața poate fi destul de ironică, știți ce zic?”

Jerrod Carmichael a făcut glume pe seama lui Tom Cruise

La jumătatea show-ului, Carmichael a urcat pe scenă cu trei Globuri de Aur. „În culise, am găsit aceste trei premii Globul de Aur pe care le-a returnat Tom Cruise”, a spus el. „Oricum, de la „Top Gun: Maverick”, vă rog să le urăm bun venit lui Glen Powell și lui Jay Ellis!” a spus apoi Carmichael. Cruise a înapoiat Globurile câștigate anterior după ce HFPA a fost implicată în celebrul scandal în 2021 pentru, printre altele, o lipsă gravă de diversitate în rândurile membrilor săi. Apoi, Tom Cruise nu a fost nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor pentru „Top Gun: Maverick” (deși filmul de succes a fost ales pe lista scurtă pentru cea mai bună dramă). Actorul nu a fost prezent la ceremonia de premiere.

Eddie Murphy a ironizat incidentul cu Will Smith de la Oscaruri

Eddie Murphy a reflectat asupra trecutului său, dar a pomenit și un moment important de la Oscar, în timp ce a acceptat premiul Cecil B. DeMille, acordat unei persoane pentru contribuțiile remarcabile la industria de divertisment. Murphy a spus: „Vreau să mulțumesc Hollywood Foreign Press pentru că mi-a acordat această onoare. Sunt în industria spectacolului de 46 de ani și am fost în industria cinematografică de 41 de ani, așa că a durat mult timp până l-am obținut și îl apreciez foarte mult.” Murphy și-a încheiat discursul pretinzând că oferă trei sfaturi prețioase artiștilor care vor să aibă o carieră similară cu a lui. „Există un plan pe care îl puteți urma pentru a obține prosperitate și liniște sufletească”, a spus Murphy. „Plătește-ți taxele, vezi-ți de treburile tale și nu pomeni numele soției lui Will Smith”.

Regina Hall nu se putea opri din râs în timp ce explica absența lui Kevin Costner de la ceremonie, actorul fiind câștigătorul unui trofeu pentru rolul din „Yellowstone”

Starul „Yellowstone”, Kevin Costner, a câștigat la Globurile de Aur din 2023, dar prezentatoarea Regina Hall nu s-a putut opri din râs în timp ce explica absența lui de la ceremonie. Costner a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un serial dramă TV, iar Hall a spus că actorul nu a putut participa din cauza furtunilor recente din California de Sud. Totuși, prezentatoarea părea să aibă probleme în a crede motivul absenței lui. În timp ce a citit de pe teleprompter cât de mult și-a dorit Kevin Costner să fie la ceremonie, a început să râdă și a spus că îi place cum oamenii pretind că și-au dorit foarte mult ceva și că actorul „A rămas blocat în Santa Barbara – să ne rugăm, toată lumea”. În timp ce nu se putea opri din râs, a adăugat: „Nu, este îngrozitor” și a spus că gândurile ei erau sincere pentru cei afectați de vremea nefavorabilă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Globurile de Aur 2023: „The Fabelmans” și „The Banshees of Inisherin”, cele mai bune filme. Lista completă a câștigătorilor

Globurile de Aur 2023: Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj de pace în cadrul ceremoniei

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic