Helen Mirren, intimidată de Harrison Ford când au lucrat pentru prima dată împreună

Helen Mirren, intimidată de Harrison Ford când au lucrat pentru prima dată împreună
Publicat: 04/12/2022, 14:58

Helen Mirren a spus într-un interviu recent că s-a simțit „foarte intimidată” de Harrison Ford când au lucrat pentru prima dată împreună la „The Mosquito Coast” în 1986.

Actrița câștigătoare a unui Oscar era o necunoscută atunci când a făcut echipă cu vedeta din „Războiul Stelelor” în filmul „The Mosquito Coast” din 1986 și a fost extrem de intimidată să lucreze cu starul, acum în vârstă de 80 de ani, devenit un nume atât datorită francizei „Star Wars”, cât și filmelor „Indiana Jones”.

Ea a recunoscut: „Când am lucrat prima dată împreună, el era un mare star de cinema și eu eram o necunoscută. Am fost foarte intimidată, foarte intimidată”, scrie contactmusic.com.

Dar actrița în vârstă de 77 de ani a recunoscut că a „învățat multe” din lucrul cu Harrison la film și că încă mai poartă cu ea câteva dintre lecțiile lui de atunci.

Ea a continuat: „Dar, de asemenea, am învățat multe de la el pentru că nu aveam deloc experiență. Făcusem mult teatru până în acel moment, nu făcusem multe filme. Așa că l-am urmărit și el m-a învățat multe lucruri despre actoria cinematografică pe care până în prezent încă le mai folosesc”.

Cei doi au făcut din nou echipă în spin-off-ul „Yellowstone”, „1923”, iar Harrison Ford este încântat să lucreze din nou cu actrița principală din „The Queen”. El le-a spus reporterilor la premiera celui mai recent film: „Îi admir munca și o admir ca persoană la fel de mult și acum, ca și atunci. Este minunată, este o persoană drăguță, așa că a fost atât o plăcere profesională, cât și o plăcere personală să lucrez din nou cu ea.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul oficial al serialului „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, a fost lansat

George Clooney a fost plătit cu doar 3 dolari pentru unul dintre filmele sale de succes. Despre ce lungmetraj este vorba

Brad Pitt lansează o linie de cosmetice antirid, pe bază de deșeuri vegetale

Monica Bellucci, în 5 roluri cult

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase