Brad Pitt lansează o linie de cosmetice antirid, pe bază de deșeuri vegetale

Publicat: 22/09/2022, 14:14
Actualizat: 22/09/2022, 14:18

Actorul american Brad Pitt s-a lansat în lumea producătorilor de cosmetice antirid, cu o linie de produse care au la bază deșeurile provenind de la podgoria pe care o deține în Franța, de pe domeniul Miraval.

Actorul s-a asociat cu o familie celebră de producători de vinuri din Franța, Perrin, de care îl leagă o prietenie de un deceniu, de când starul a cumpărat Château de Miraval, împreună cu fosta sa soție, Angelina Jolie. 

De altfel, impulsionați de aceeași dorință de a conserva natura și ecosistemul acesteia, Pitt și familia Perrin s-au asociat pentru a produce un vin devenit între timp foarte cunoscut și apreciat, rosé Miraval.

Brad Pitt mizează pe cosmetice provenind din deșeuri

„În natura, principiul deșeurilor nu exista”, a explicat Brad Pitt, pentru elle.fr. Din deșeurile rămase după producerea vinului, s-a născut o linie de produse cosmetice numită „Le Domaine”.

Pentru a crea această gamă, partenerii au colaborat cu doi oameni de știință de top, Nicolas Lévy, specialist în progeria (o boală genetică rară care provoacă îmbătrânirea ultrarapidă), și Pierre-Louis Tesseidre, expert în sănătate. Cei doi au creat, grație ingredientelor active antioxidante puternice conținute în tescovina de struguri și lăstarii de viță de vie, o formulă de îngrijire „cu performanțe antirid fără precedent”, testată riguros.

Iar Brad Pitt s-a implicat personal în promovarea acestei linii vegane, cu parfum subtil de iris, floare de portocal și mosc, și susține că o folosește zilnic. Cât despre publicul vizat, “aceasta este o linie de produse cosmetice anti-îmbătrânire pentru toți bărbații și femeile”. Prețurile sunt însă pentru o gamă premium, o cremă de față costând peste 250 de euro.

Château de Miraval, mărul discordiei în fostul cuplu Jolie-Pitt

La începutul acestui an, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, deoarece aceasta și-a vândut partea pe care o deținea în domeniul Miraval. Pitt, în vârstă de 58 de ani, a susținut că Angelina Jolie și-a vândut „în secret” partea pe care o deținea, unui oligarh rus pe nume Iuri Shefler. Actorul a susținut că a investit mult timp și bani în domeniu și că ei s-au înțeles inițial ca niciunul să nu-și vândă acțiunile fără acordul celuilalt.

Procesul lui Pitt are drept scop anularea înțelegerii dintre Jolie și Shefler, iar actorul a solicitat și despăgubiri.

CITEȘTE ȘI: De’Longhi Group lansează o campanie de publicitate globală cu Brad Pitt ca ambasador de marcă

Brad Pitt, debut surprinzător: sculpturi ale sale au fost vernisate la o galerie în Finlanda

Discuție inedită între Brad Pitt și un astronaut: Curiozități despre viața în spațiu aflate de actor – VIDEO

Foto: Profimedia Images