Kate Winslet a ajuns în spital după ce a suferit un accident în timp ce filma în Croația

Kate Winslet a ajuns în spital după ce a suferit un accident în timp ce filma în Croația
Publicat: 19/09/2022, 07:55

Kate Winslet este gata să se întoarcă la muncă după o vizită la spital în urma unei accidentări în timpul filmărilor care au loc în Croația pentru un viitor proiect. 

Actrița, care joacă rolul principal în drama istorică „Lee”, a suferit un accident pe platourile de filmare, incident în urma căruia a ajuns la un spital din apropiere pentru a primi îngrijiri medicale, au confirmat reprezentanții ei pentru The Hollywood Reporter. Kate Winslet va relua filmările săptămâna aceasta, conform programului.

„Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție”, a spus echipa ei. „Este bine și va filma, așa cum a fost planificat, săptămâna aceasta.”

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 46 de ani, o va portretiza pe fotografa Lee Miller în filmul care are în centrul acțiunii viața acesteia, inclusiv munca ei de corespondent de război pentru „Vogue” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Distribuția filmului regizoarei Ellen Kuras îi mai include pe Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O’Connor.

Winslet, care are un rol în viitorul „Avatar: The Way of Water”, a putut fi văzută pe micul ecran în „Mare of Easttown” de la HBO, care i-a adus un premiu Emmy anul trecut. Filmele ei recente includ „Ammonite”, „Blackbird” și „The Mountain Between Us”.

În timpul unui interviu din 2017, de șapte ori nominalizata la Oscar Kate Winslet a spus că bucuria pe care o simte când joacă nu s-a diminuat de-a lungul anilor: „Îmi place mai mult ca oricând și voi iubi în continuare meseria asta, chiar și când voi împlini 75 de ani.”

Ea declarase anterior că nu a avut niciodată în minte o carieră de rezervă, explicând: „Nu am un creier făcut pentru afaceri; Sunt înțeleaptă, dar nu am un creier pentru afaceri. Și nu sunt făcută pentru mers la birou în fiecare zi, purtând tocuri înalte. Întotdeauna totul a fost despre actorie în viața mea.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet răspunde la întrebarea pe care și-au pus-o milioane de fani: a avut, sau nu, o relație romantică cu Leonardo DiCaprio

Ce reacție a avut Kate Winslet după ce Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar. Totul a fost filmat

Motivul pentru care Kate Winslet își ține premiul Oscar la toaletă