Kate Winslet a spus într-un interviu că nu își răsfață copiii: „Trebuie să muncească pentru lucrurile pe care și le doresc în viață”

Kate Winslet a spus într-un interviu că nu își răsfață copiii: „Trebuie să muncească pentru lucrurile pe care și le doresc în viață”
Publicat: 04/12/2022, 11:44

Kate Winslet a declarat într-un interviu recent că nu își răsfață copiii. Vedeta „Titanic” este mama a trei copii: Mia, în vârstă de 22 de ani,  Joe, în vârstă de 18 ani, și Bear, în vârstă de opt ani. Actrița spune că nu și-a dorit niciodată ca ei să creadă că a avea tot ce și-ar putea dori în viață este norma și nu excepția.

Vedeta a declarat pentru OK! Magazine: „Nu vreau ca ei să creadă vreodată că să călătorească prin lume și să nu-și dorească nimic este normal. Obișnuiam să mă sperii că voi avea copii prea răsfățați, dar, de fapt, ei sunt răsfățați doar dacă îi strici tu, ca părinte, așa că am decis ca eu să nu fac asta.”

Kate și fiica ei cea mare, Mia, joacă împreună pentru prima dată în drama „I Am Ruth”, de pe Channel 4, iar vedeta „Holiday” a fost nevoită să-și ignore „instinctul” matern pe platou, scrie contactmusic.com.

Ea a spus: „Jucăm niște personaje – acești oameni nu suntem noi și aceasta nu este povestea noastră. Dar, cu siguranță, nu te poți abține să nu te bazezi pe experiența personală ici și colo, fie că este vorba de experiențele tale sau de ceva prin care ai trecut cu un prieten sau cu un membru al familiei.”

„A fost cu adevărat uluitor cât de libere am putut să fim Mia și cu mine, ceea ce nu mi-am imaginat. Instinctul meu de a avea grijă de ea a trebuit să dispară pentru că știam că trebuie să o las expusă, rănită și luptând și asta a fost destul de dificil.”

Vedeta în vârstă de 47 de ani a recunoscut că nu s-a gândit niciodată la Mia – pe care o are împreună cu primul ei soț Jim Threapleton – să preia rolul fiicei sale de pe ecran în episodul din serialul lui Dominic Savage.

Ea și-a amintit: „Când eu și Dominic am început să lucrăm la această poveste mamă-fiică, nu m-am gândit deloc la Mia ca să o interpreteze pe Freya. Și când Dominic mi-a spus: ‘Ei bine, cine ar trebui să o joace pe Freya?’, mi-am dat seama și i-am spus:  ‘Doamne, ei bine, Mia ar putea face asta cu siguranță, dar ar trebui să o cunoști și ar trebui să vorbești cu ea și să vezi dacă simți că poate.’”

Kate a dezvăluit anterior că a bănuit întotdeauna că fiica ei îi va călca pe urme. Ea a spus: „Acum câțiva ani, mi-a spus: ‘Cred că aș vrea să încerc’”.

„Ceea ce este cu adevărat grozav pentru ea este că are un nume de familie diferit, astfel încât poate să obțină roluri pentru că este talentată, nu pentru că este fiica mea”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet apare alături de fiica sa, Mia Threapleton, în primul trailer pentru drama ”I Am Ruth” | Video

Kate Winslet: Top 10 cele mai bune roluri pe care le-a avut în filme | VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase