Kristen Stewart va regiza trei videoclipuri muzicale. Pentru ce artist va face acest lucru

Kristen Stewart va regiza trei videoclipuri muzicale. Pentru ce artist va face acest lucru
Publicat: 29/01/2023, 15:35

Kristen Stewart va regiza trei videoclipuri muzicale pentru trupa indie Boygenius – un trio format din Phoebe Bridgers, Lucy Dacus și Julien Baker.

Colaborarea a fost dezvăluită într-un interviu pentru Rolling Stone, de către cele trei membre ale trupei. Kristen Stewart nu este străină de zona muzicală, ea regizând un videoclip pentru o versiune live, reelaborată, a lui Chrvches, „Down Side of Me”, care a fost lansat în 2017.

Deși nu este clar care sunt cele trei melodii de pe viitorul album de debut al trupei intitulat „The Record” pentru care Stewart va regiza videoclipurile, Boygenius a lansat săptămâna trecută trei single-uri simultan de pe acesta – „$20”, „Emily I’m Sorry” și „True Blue”.

„The Record” urmează să fie lansat pe 31 martie. Acesta va marca primul proiect de lungă durată al trio-ului, care urmează EP-ului din 2018. Recenziile au fost atunci unele foarte bune, înregistrarea fiind numită „una care te lasă tânjind după mai mult” și „uimitoare, indiferent de timpul necesar pentru a-l realiza, dar devine și mai interesant atunci când afli că aceste cântece au fost create în câteva zile”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Berlin International Film Festival 2023: Kristen Stewart va fi președinta juriului internațional

Discriminare la nivel înalt: Actriței Kristen Stewart i s-a spus să nu își țină iubita de mână în public pentru că riscă să piardă un rol important

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase