Lana Del Rey va anunța lansarea unui nou album pe 7 decembrie

Lana Del Rey va anunța lansarea unui nou album pe 7 decembrie
Lana Del Rey
Publicat: 04/12/2022, 16:22

Lana Del Rey a scris pe rețelele de socializare că un anunț privind un nou album ar putea avea loc săptămâna viitoare. Într-un fragment dintr-un interviu pentru HOLA TV care circulă în prezent online, cântăreața spune: „Nu vă spun când va ieși, dar vă pot spune că fac un anunț despre asta pe 7, deci ce să facem, avem o săptămână? Șapte zile? Sunt foarte entuziasmată.”

Ultimul album al cântăreței „Summertime Sadness”, „Blue Bannisters”, a apărut în octombrie anul trecut și venit după cel intitulat „Chemtrails Over The Country Club” lansat în martie.

Cel mai recent, cântăreața a apărut în piesa „Snow On The Beach” al lui Taylor Swift de pe noul album „Midnights” lansat luna trecută. Ea a mai făcut și un cover după piesa „Buddy’s Rendezvous” a lui Father John Misty, în iunie anul acesta.

Într-o recenzie foarte bună pentru„Blue Bannister’s”, NME a descris cel de-al optulea disc al cântăreței drept „unul care răspunde subtil criticilor ei”, în care vocea ei „nu a sunat niciodată mai bine”, descriindu-l și ca o „revenire sfidătoare și delicată”.

La începutul acestei luni, Lana Del Rey și-a anunțat fanii că mașina ei a fost vizată de hoți pentru a doua oară în acest an și că  i-a fost furat rucsacul care conținea câteva dintre proiectele ei viitoare.

Într-un mesaj distribuit urmăritorilor de pe contul ei privat de Instagram (dar urcat pe YouTube de un fan), artista a explicat că i s-a spart mașina când „s-a îndepărtat de ea pentru un minut”, iar când a revenit revenind avea toate geamurile sparte și rucsacul ei dispăruse. „În interiorul lui se afla computerul meu, cele trei camere video și hard disk-urile mele”, a spus Del Rey, care a mai adăugat că a fost nevoită să-și șteargă computerul de la distanță.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Taylor Swift a lansat cel de-al 10-lea album de studio intitulat „Midnights”

Cântărețele Beyonce, Rihanna şi Taylor Swift, printre cele mai puternice 100 de femei din lume, potrivit revistei Forbes

Taylor Swift l-a întrecut pe Michael Jackson la numărul de premii ale industriei muzicale americane

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase