Nicole Kidman și Maya Erskine vor juca rolurile principale în seria limitată „Perfect Nanny” la HBO

Nicole Kidman și Maya Erskine vor juca rolurile principale în seria limitată „Perfect Nanny” la HBO
Publicat: 28/01/2023, 13:00

Nicole Kidman se întoarce la HBO. Câștigătoarea de Oscar și Emmy urmează să joace într-un thriller bazat pe romanul scris de Leïla Slimani, „The Perfect Nanny”. Actrița va fi și producător executiv.

Co-creatoarea „PEN15”, Maya Erskine, va juca, de asemenea, va scrie scenariul și va fi producător executiv. HBO va dezvolta „The Perfect Nanny” ca serie limitată.

Romanul lui Slimani, publicat inițial în Franța sub numele de „Chanson Douce” („Cântec de leagăn”), este un thriller care urmărește relația din ce în ce mai co-dependentă dintre un cuplu și bona pe care o angajează. A câștigat prestigiosul Prix Goncourt din Franța în 2016, iar traducerea sa a devenit un bestseller internațional.

Descrierea oficială a proiectului HBO spune: „O dădacă aparent perfectă merge la muncă pentru un cuplu cu doi copii mici, dar personalitatea ei construită pentru a ajuta se deteriorează în cele din urmă și se transformă în ceva sinistru”.

„The Perfect Nanny” ar fi al treilea serial HBO pentru Kidman, după „Big Little Lies” (pentru care a câștigat Emmy ca actriță și producător executiv) și „The Undoing”. De asemenea, a jucat în filmul „Nine Perfect Strangers”, pentru care a fost și producător, și va juca și în serialul „Lioness”, în regia lui Taylor Sheridan.

Maya Erskine filmează în prezent „Mrs. and Mrs. Smith”, pentru Prime Video, unde joacă alături de Donald Glover.

Kidman și partenerul ei de la Blossom Films, Per Saari, vor fi producători executivi împreună cu Erskine, Pascal Caucheteux de la Why Not Productions și Philippe Godeau de la Pan-Européenne.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Nicole Kidman va fi recompensată de către American Film Institute cu Life Achievement Award, un premiu prestigios pentru întreaga carieră

Nicole Kidman, Penelope Cruz și Kate Winslet, fără machiaj într-un pictorial pentru Calendarul Pirelli 2017

Măsuri sporite de securitate la Cannes. Nicole Kidman, vedeta festivalului

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase