Ozzy Osbourne își lansează propria linie de rujuri

Ozzy Osbourne își lansează propria linie de rujuri
Publicat: 06/10/2022, 10:01

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne și-a lansat propria sa gamă de produse de înfrumusețare.

Legenda Black Sabbath a făcut echipă cu Rock and Roll Beauty pentru The Ozzy Osbourne Collection, care cuprinde 21 de produse de înfrumusețare, inclusiv palete de farduri de pleoape – printre care una în formă de sicriu și alta în formă de liliac, lumânări, tatuaje pentru corp, rujuri, o oglindă în stil gotică și autocolante pentru unghii.

Produsele au prețuri accesibile, pornind de la 10 dolari, iar colecția completă este în ediție limitată.

La începutul acestui an, Rock and Roll Beauty a lansat linii de înfrumusețare similare împreunp cu Def Leppard și administratorii averii lui Jimi Hendrix.

Între timp, Osbourne a publicat pe rețelele de socializare online imagini din culise de la înregistrarea videoclipului său oficial recent, pentru „One Of Those Days”. Piesa apare pe noul album al rockerului britanic, „Patient Number 9”, care a fost lansat luna trecută. „One Of Those Days” include și un solo de chitară înregistrat de Eric Clapton.

Pe de altă parte, Osbourne a vorbit recent despre hotărârea sa de a continua turneele, în ciuda faptului că a fost ținut departe de scenă din cauza unor complicații legate de starea sa de sănătate, în ultimii ani. Printre altele, Osbourne suferă de maladia Parkinson, potrivit NME.

În această vară, Osbourne a susținut prima sa reprezentație live în peste trei ani. El a avut o apariție surpriză la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth de anul acesta de la Birmingham.

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru fanii lui Ozzy Osbourne. Cântărețul lansează primul album solo din ultimii zece ani, în ianuarie 2020

Fiul unui artist celebru, atacat brutal de un om al străzii înarmat cu o șurubelniță

O altă legendă a muzicii rock își anunță turneul de adio. Artistul are 11 albume solo și o stea pe Walk of Fame

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase