PAMELA ANDERSON va fi gazda „Pamela’s Cooking with Love”, o emisiune de gătit pentru vegetarieni

PAMELA ANDERSON va fi gazda „Pamela’s Cooking with Love”, o emisiune de gătit pentru vegetarieni
Publicat: 08/02/2023, 14:25
Actualizat: 08/02/2023, 14:26

Pamela Anderson, vegană de multă vreme, va apărea în fața publicului într-o ipostază inedită, cea de gazdă a unui cooking show, scrie theguardian.com.

Anderson va avea propria emisiune de gătit, care se va concentrată pe rețete pe bază de plante.

„Pamela’s Cooking With Love” a fost comandat pentru Food Network Canada, actorița canadiano-americană fiind pregătit să gătească mese alese alături de chefi cunoscuți, pentru familie și prieteni, la casa ei din Ladysmith, pe insula Vancouver, unde a crescut.

Această cea mai recentă aventură a Pamelei Anderson vine pe fondul unei analize mai ample asupra modului în care mass-media a tratat-o în timpul perioadei ei de faimă din anii 1990, când poza pentru revista Playboy și juca în Baywatch. Aceasta a fost și perioada în care filmările cu ea făcând sex cu soțul de atunci Tommy Lee au fost furate și publicate online fără consimțământul ei. Când povestea a fost dramatizat în serialul Hulu, „Pam și Tommy”, fără acordul ei, Anderson a promis public că „va spune povestea adevărată”.

Actrița acum în vârstă de 55 de ani tocmai a lansat un volum autobiografic, „Love, Pamela”, și joacă într-un documentar Netflix despre viața ei, care se numește „Pamela, A Love Story”.

Vegetariană de când era copilă și vegană de mai bine de trei decenii, Anderson este cunoscută de multă vreme pentru activitatea ei de activistă pentru drepturile animalelor, inclusiv pentru că a pozat pentru grupul de susținere a animalelor Peta, a protestat împotriva foie gras în Franța și chiar i-a scris lui Vladimir Putin în 2015 pentru a bloca o navă care transporta carne de balenă din Islanda în Japonia.

Anderson găzduiește, de asemenea, un show de renovări, „Pamela’s Garden of Eden”, în care renovează casa care a aparțiunt familiei sale de mai multe generații. Emisiunea tocmai a fost reînnoită pentru un al doilea sezon.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară

Pamela Anderson a protestat în Parlamentul francez împotriva modului în care se obține foie gras

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase