Povestea sărutului care l-a transformat pe prinț în broscoi. Documentarul „Harry și Meghan” a fost lansat pe Netflix: „Am sacrificat totul pentru a-mi urma soția”

Povestea sărutului care l-a transformat pe prinț în broscoi. Documentarul „Harry și Meghan” a fost lansat pe Netflix: „Am sacrificat totul pentru a-mi urma soția”
Publicat: 08/12/2022, 14:03
Actualizat: 08/12/2022, 14:05

Ducele de Sussex a povestit cum a sacrificat totul pentru a i se alătura lui Meghan „în lumea ei”, în noul documentar Netflix.

Prințul Harry a spus că Meghan „a sacrificat tot ce a știut vreodată, libertatea pe care a avut-o, pentru a mi se alătura în lumea mea” – și apoi a făcut același lucru pentru ea.

Primele trei episoade ale serialului  în șase părți intitulat „Harry & Meghan” au fost lansate joi. Cuplul vorbește despre viața în Familia Regală, mass-media și rasism.

Palatul Buckingham nu a răspuns încă afirmațiilor din documentar, iar Netflix spune că membrii Familiei Regale au refuzat să comenteze în cadrul seriei, scrie bbc.com.

În timpul primului episod de o oră – care include un interviu cu cei doi, precum și clipuri dintr-un jurnal video – Harry poate fi auzit spunând: „Treaba mea este să-mi țin familia în siguranță. Dar fiind născut în această poziție… și dat fiind nivelul de ură din ultimii trei ani, în special împotriva soției mele și a fiului meu, nu pot să nu fiu îngrijorat pentru siguranța familiei mele.”

Harry descrie relația lui și a lui Meghan ca pe o mare poveste de dragoste, adăugând: „Cred că pentru mulți din familie, mai evident în cazul bărbaților, poate exista o tentație sau o dorință de a se căsători cu cineva care s-ar potrivi formal, spre deosebire de cineva cu care probabil ești destinat să fii. Aceasta este diferența dintre a lua decizii cu capul sau cu inima.”

El adaugă:

„Ea a sacrificat tot ceea ce a știut vreodată, libertatea pe care a avut-o, pentru a mi se alătura în lumea mea. Și apoi, destul de curând după aceea, am ajuns să sacrific tot ce am eu pentru a mă alătura ei, în lumea ei”.

Episoadele lansate joi abordează o serie de subiecte – inclusiv rasismul și relația dificilă a cuplului cu presa tabloidă. În episodul doi, Harry spune că membrii familiei regale s-au întrebat de ce Meghan ar trebui să fie protejată de titlurile ziarelor.

Meghan vorbește despre întâlnirea cu alți membri ai familiei regale

Meghan a vorbit și despre experiența întâlnirii cu alți membri ai familiei regale, spunând că i s-a părut surprinzător faptul că aceștia sunt extrem de formali chiar și atunci când nu se află în public.

„Când au trecut Will și Kate pe la noi și am întâlnit-o pe ea pentru prima dată, au venit la noi la cină. Îmi amintesc că eram îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi rupti și eram desculță. Mie îmi place să îmbrățișez oamenii, întotdeauna am fost așa și nu mi-am dat seama că acest gest de afecțiune este cu adevărat supărător pentru mulți britanici. Bănuiesc că am început să înțeleg foarte repede că formalismul din exterior se transferase și pe dinăuntru”.

Alte momente importante din seria documentară „Harry & Meghan”

  • În episodul trei, Meghan numește perioada din jurul logodnei lor un „reality show orchestrat” și că interviul ei cu Mishal Husain a fost „repetat”
  • Harry spune că familia lui a fost „incredibil de impresionată” de Meghan când a cunoscut-o prima dată. „Dar faptul că mă întâlneam cu o actriță americană a fost probabil ceea ce le-a întunecat judecata mai mult decât orice altceva la început.”
  • Ducele o compară pe Meghan cu Prințesa Diana, spunând: „Atât de mult din ceea ce este Meghan și cum este ea seamănă cu mama mea. Are aceeași compasiune, are aceeași empatie, are aceeași încredere, are aceeași căldură”
  • Și deși interviul din episodul Panorama al Prințesei Diana a fost realizat printr-o înșelăciune, Harry spune că mama lui „a spus adevărul experienței ei”
  • Harry numește corespondenții regali de presă, în esență, „un braț extins de PR al familiei regale. Un acord care există de peste 30 de ani”. El spune că mass-media văd trauma lui ca pe o „narațiune de controlat”

„Harry & Meghan”, o serie documentară fără precedent

În esență, relația lor arată ca multe altele: s-au cunoscut, s-au îndrăgostit, au avut o poveste de dragoste, s-au căsătorit, au avut copii și au construit o viață bazată pe valorile comune și pe sprijinul reciproc pentru munca și ambițiile celuilalt. Dar Ducele și Ducesa de Sussex nu sunt un cuplu obișnuit. Cea a lor este una dintre cele mai cunoscute povești de dragoste din istorie.

„Harry & Meghan” este o serie documentară fără precedent în șase părți, care explorează durata relației lor, de la primele lor zile în postura de cuplu până la provocările și controversele care i-au determinat să se simtă forțați să se retragă din rolurile cu normă întreagă din Familia Regală britanică. Filmul este semnat de regizoarea de două ori nominalizată la Oscar și câștigătoare Emmy, Liz Garbus. Poți vedea mai jos trailerul oficial:

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: People’s Choice Awards 2022: Ryan Reynolds a câștigat premiul People’s Icon | GALERIE FOTO

Premiera mondială „Avatar: The Way of Water” a avut loc la Londra, la 13 ani după primul film | GALERIE FOTO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor...
Mister pentru pensionari. Cum se fac calculele și cu cât le cresc veniturile
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Numărul căsătoriilor din China a crescut pentru prima oară în ultimii 10 ani