PREMIERĂ. Decizia luată de Mega Image pe timp de pandemie, care îi va bucura pe mulți români

Redactor:
Nicolae Oprea
PREMIERĂ. Decizia luată de Mega Image pe timp de pandemie, care îi va bucura pe mulți români

Mega Image și Cărturești au făcut un parteneriat pentru vânzarea de cărți în supermarketul fanion din Băneasa. Este vorba de un stand de 300 de cărți.

„Cât așteptăm redeschiderea librăriilor, ne bucurăm să putem anunța aici o colaborare-experiment cu prietenii de la Mega Image: începând de azi, în Mega Image Concept Store Băneasa veți găsi un raft de cărți atent selectate de noi pentru lecturile din perioada aceasta”, se arată într-un anunț pe site-ul carturesti.ro.

Potrivit sursei citate, standul Cărturești de la Mega Image Băneasa reunește aproape 300 de titluri din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, filosofie, știință, hobby sau carte pentru copii și adolescenți, iar pentru siguranța cititorilor, toate cărțile de la raft sunt țiplate.

Reţeaua Cărtureşti a închis la jumătatea lunii martie toate cele 40 de librării din Bucureşti şi din ţară pe fondul scăderii drastice a vânzărilor în contextul Covid-19 şi al închiderii de malluri unde acestea erau amplasate. Compania a rămas doar cu operaţiunile online.

Pe de altă parte, toate cele aproape 800 de magazine de tip supermarket şi proximitate modernă ale Mega Image sunt încă deschise.

 

Inchide