Rita Ora confirmă că este căsătorită cu regizorul Taika Waititi

Rita Ora confirmă că este căsătorită cu regizorul Taika Waititi
Artists attending the 2022 MTV EMAs at the PSD Bank Dome in Dusseldorf, Germany. Pictured: Rita Ora and Taika Waititi,Image: 737317533, License: Rights-managed, Restrictions: -NLD, Model Release: no, Pictured: Rita Ora and Taika Waititi
Publicat: 28/01/2023, 11:28

Rita Ora a confirmat că s-a căsătorit cu regizorul Taika Waititi. Cântăreața și compozitoarea a fost invitată la emisiunea „Heart Breakfast Show” pentru a-și promova noua melodie „You Only Love Me”, în timpul căreia a confirmat că ea și partenerul ei Taika Waititi s-au căsătorit.

„Da. Iată-ne”, a spus Ora când Jamie Theakston și Amanda Holden au întrebat-o dacă este căsătorită. „Se spune că totul se întâmplă cu un motiv. Nu mai sunt oficial liberă, oameni buni.”

Ea a continuat explicând că au avut o nuntă perfectă, care a fost exact așa cum și-a dorit, fără a da mai multe detalii.

„A fost pur și simplu frumos și perfect”, a spus cântăreața. „În totalitate așa cum mi-am dorit. A fost cu adevărat dulce. Îmi pare rău, nu este chiar atât de interesant! Într-o zi, vom organiza o petrecere mare. Voi ști când este timpul să organizez o petrecere mare, mare.”

Videoclipul piesei „You Only Love Me” o arată pe Ora și pe domnișoarele ei de onoare prea zeloase în timp ce se pregătește pentru nuntă, iar totul în jurul ei merge prost. Se termină cu sosirea grupului miresei la locație, un castel care arde.

„Când au apărut tot felul de zvonuri conform cărora aș fi căsătorită, mi-am dorit să cânt despre asta”, a explicat Rita Ora. „Așadar, aceasta este versiunea mea a unei nunți care nu a mers conform planului. Acesta este videoclipul meu. Dar asta nu înseamnă că așa s-a întâmplat în realitate. Dar am vrut să mă joc cu faptul că am ales să păstrez ceva mai privat, acest tip de experiență pe care am avut-o, dar am vrut să speculez și ce ar fi putut fi, așa că asta ofer publicului despre ceea ce ar fi putut fi.”

Actrița „Fifty Shades” și scenaristul și regizorul „Thor: Love and Thunder” au confirmat că au o relație în aprilie 2021, când ea a postat pe Instagram o fotografie cu ei îmbrățișați și mesajul: „Vremuri bune, amintiri, lucruri aleatorii de pe telefonul meu și ceea ce iubesc.”

Cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu trei luni mai târziu, la premiera filmului „The Suicide Squad” și, cel mai recent, au fost  gazdele MTV EMA 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Rita Ora şi Taika Waititi vor prezenta împreună Gala MTV EMA 2022

Taylor Swift a câștigat cele mai multe trofee la ediția din acest an a MTV Europe Music Awards

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase