Robert De Niro va juca în serialul politic „Zero Day” de la Netflix

Robert De Niro va juca în serialul politic „Zero Day” de la Netflix
Publicat: 01/12/2022, 11:43

Robert De Niro va juca în seria limitată „Zero Day”, aflată în prezent în lucru la Netflix, care îi va avea ca producători pe Eric Newman și Noah Oppenheim, scrie variety.com.

Detaliile exacte ale intrigii sunt ținute secrete, dar sursele spun că serialul ar fi un thriller politic în care De Niro l-ar juca pe un fost președinte al SUA.

Newman și Oppenheim sunt scenariștii și producătorii executivi ai serialului, realizat după o poveste a lui Newman, Oppenheim și câștigătorul premiului Pulitzer Michael Schmidt. Jonathan Glickman de la Panoramic Media va fi și producător executiv, ca și De Niro, pe lângă rolul principal.

Netflix nu comentează proiectele în dezvoltare, iar eprezentanții lui De Niro, Newman și Oppenheim nu au răspuns imediat la cererea de comentarii a publicației Variety.

Dacă serialul ar fi difuzat, ar marca primul rol recurent într-un serial de televiziune din cariera lui Robert De Niro,  unul dintre cele mai cunoscute vedete de film din toate timpurile, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor și cel mai bun actor în rol secundar pentru „Raging Bull” și, respectiv, „The Godfather Part II”. A fost nominalizat la șapte premii Oscar în total, cea mai recentă fiind pentru cel mai bun film pentru „The Irishman”, pe care l-a produs și în care a jucat și rolul principal. De asemenea, a primit mai multe nominalizări la Emmy în cariera sa, inclusiv una pentru cel mai bun actor într-un film TV pentru producția HBO „Wizard of Lies”, în care l-a interpretat pe Bernie Madoff.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson va juca în „Just Cause”, de la Amazon. Acesta este primul rol al actriței într-un serial

Trailerul oficial al serialului „1923”, cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale, a fost lansat

Actorul Robert De Niro despre jurnalul tatălui său: A fost trist să citesc. Avea demonii lui

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase