Starea actorului Bruce Willis se agravează: A devenit ușor violent și nu-și mai recunoaște mama

Starea actorului Bruce Willis se agravează: A devenit ușor violent și nu-și mai recunoaște mama
Bruce Willis / Sursă Foto: Captură Video - YouTube
Publicat: 18/03/2023, 11:31

După ce a fost diagnosticat cu demență, starea actorului Bruce Willis, a început să se înrăutățească. A devenit puțin agresiv și nu-și mai recunoaște mama.

Într-un interviu publicat de ziarul german Bild, o persoană din familia actorului susține că simptomele acestuia s-au agravat.

Simptomele au început să apară în urmă cu doi ani, după cum scrie ziarul britanic Daily Mail. În timpul filmărilor la care a participat actorul, cei prezenți pe platou au simțit că ceva nu este în regulă.

În urmă cu o lună a venit și confirmarea oficială, scrisă de soția lui care a spus că actorul suferă de demență. Cu toate acestea, nici ea, nici cele două fiice ale lui nu l-au abandonat. (Detalii suplimentare despre subiect AICI…)

Soția lui i-a cerut chiar lui Teepa Snow, un specialist în demență, să o ajute să învețe cum să aibă grijă de el și de ce are nevoie pe măsură ce boala lui progresează.

La fel, soția lui a devenit cea mai fermă protectoare a lui, alături de copiii săi. În ultimele săptămâni, pe rețelele ei de socializare, ea le-a cerut jurnaliștilor să nu îl mai hărțuiască Bruce Willis (Citește detalii aici….).

Starea lui se înrăutățește

Ziarul german Bild a publicat un interviu cu Wilfried Gliem, care pretinde că este unchiul lui Bruce Willis. În conversație, Gliem dezvăluie ce crede mama actorului, Marlene Willis.

„Spune că nu este sigură că fiul ei o recunoaște, că comportamentul lui este lent și puțin agresiv”, a comentat Gliem, citat de Marca.

Bruce Willis a avut o carieră remarcabilă

Cariera în actorie a lui Bruce Willis a început în anii 1980, cu roluri în filme precum „The Verdict”, „Blind Date” și „Sunset”. În 1985 a devenit cunoscut datorită rolului său principal alături de Cybill Shepherd în serialul ABC „Moonlighting” și, ulterior, datorită interpretării sale remarcabile a lui John McClane în „Die Hard” din 1988.

Pe lângă faptul că a jucat în patru filme „Die Hard”, el a avut roluri memorabile în „Pulp Fiction”, „12 Monkeys”, „The Fifth Element”, „The Sixth Sense”, „Armageddon” și multe altele.

În cei 40 de ani de actorie, filmele lui Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume.

A fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (câștigând unul pentru „Moonlighting”) și trei Emmy (câștigând unul pentru „Moonlighting” și altul pentru rolul său de invitat în „Friends”). În ultimii câțiva ani, el a apărut doar în producții cu buget mic.

Ultimele sale roluri majore au fost în 2019, în „Motherless Brooklyn” și cel din filmul „Glass”, al lui M. Night Shyamalan.

CITEȘTE ȘI: 

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se înrăutățește pe zi ce trece. Familia actorului speră la o minune

Bruce Willis va folosi o dublură digitală în filmele sale. De ce afecțiune suferă actorul

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase