Magda Bistriceanu, despre ”echilibrul și moderația” din PNL: ”Vedem cine se pregătește pe margine”

Magda Bistriceanu, despre ”echilibrul și moderația” din PNL: ”Vedem cine se pregătește pe margine”
Publicat: 11/04/2022, 14:00
Actualizat: 12/04/2022, 18:07

Premierul Nicolae Ciucă a devenit președintele Partidului Național Liberal (PNL) în urma Congresului Extraordinar desfășurat duminică, 10 aprilie, iar etapa ”Florin Cîțu” s-a încheiat.

Lucian Bode – secretarul general al liberalilor – a transmis că Florin Cîțu s-a ”uzat” în lupta politică pe care a dus-o împotriva fostului președint al PNL, Ludovic Orban.

Bode a mai declarat că a cest congres a reprezentat ”puterea Partidului Național de a se reseta la nivel politic în numai 10 zile, în perspectiva anului 2024, anul marilor confruntări politice și electorale”.

La rândul său, Florin Cîțu a punctat că esențial este ca PNL să nu dispară, iar dacă situația se va înrăutăți, atunci concluzia este că au greșit cei care l-au votat pe Nicolae Ciucă pentru funcția de președinte al partidului.

”PNL nu trebuie să dispară, asta e cel mai important. Acesta este testul. Dacă situația se înrăutățește, înseamnă că colegii mei au greșit. Din primul moment nu am fost confortabil cu alianța cu PSD. Am un regret că nu m-am dat la o parte. Am avut un instinct clar că nu va funcționa pentru români, acel instinct era corect”, a declarat Florin Cîțu, președinte al Senatului, fost premier și fost președinte PNL.

Magda Bistriceanu: ” În scurt timp va exploda și “bomba” din dosarul de plagiat al lui Ciucă”

Magda Bistriceanu, fost purtător de cuvânt al PMP, a făcut un scurt comentariu, în mediul online, după Congresul Extraordinar al PNL, scriind că ”echilibrul și moderația” despre care vorbește Lucian Bode ”ascunde”, de altfel, cu totul altceva.

Magda Bistriceanu consideră că ”oamenii noi” din PNL – la care a făcut referire și noul președinte al partidului, Nicolae Ciucă – ar fi, practic, foști PDL-iști, ”oamenii lui Traian Băsescu”.

”Secretarul general al PNL, Lucian Bode, spune că PNL a ales echilibrul și moderația, în cadrul Congresului Extraordinar, și a afirmat că Florin Cîțu s-a ”uzat” în competiția cu Ludovic Orban. Ce nu spune Bode e că «echilibrul și moderația» sunt aduse de foști PDL-iști, oamenii lui Traian Băsescu. Aceiași despre care premierul Ciucă spune că PNL se poate reforma cu «oameni noi»”, scrie Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.

”Cu alte cuvinte «la vremuri noi, tot noi»! În scurt timp va exploda și «bomba» din dosarul de plagiat al lui Ciucă, vedem cine se pregătește pe margine”

Magda Bistriceanu


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult