Magda Bistriceanu, mesaj acid pentru Florin Cîțu: ”Superman, tu ești principalul vinovat și încăpățânarea ta costă!”

Magda Bistriceanu, mesaj acid pentru Florin Cîțu: ”Superman, tu ești principalul vinovat și încăpățânarea ta costă!”
Magda Bistriceanu
Publicat: 14/02/2022, 21:30
Actualizat: 15/02/2022, 10:55

Florin Cîțu – președintele PNL – consideră că social-democrații, parteneri de coaliție, sunt principalii vinovați pentru o inflație de 10% și nu numai. Declarația a fost făcută în contextul crizei energetice și ca reacție la o eventuală propunere de remaniere a ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Florin Cîțu a mai declarat că – din acest punct de vedere – ”nu simte nicio presiune” referitoare la portofoliul lui Virgil Popescu.

”Nu simțim (n.red.  – presiunea), cum nici noi nu punem presiune pe cei care sunt responsabili cu peste 100 de decese pe zi sau cu inflație de peste 10 % și dobânzi mari și asa mai departe. (…) În coaliţie vom vedea ce discutăm. V-am dat soluţii, acolo, ca economist. Cine ignoră lecţiile crizei din 2008 o să fie responsabil pentru o criză majoră, în perioada următoare”, a precizat președintele PNL, îndreptând un deget acuzator către PSD.

Întrebat dacă va solicita premierului remanierea lui Virgil Popescu, președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că nu îi poate cere ”evidențe” lui Nicolae Ciucă și că decizia de a remania un ministru îi aparține în totalitate.

Magda Bistriceanu: ”Cîțu a uitat că azi trebuia sa fie cu love”

Comentând pe marginea celor declarate de Florin Cîțu, Magda Bistriceanu consideră că acesta are unele ”probleme” de memorie și a uitat că ziua de 14 februarie ar fi trebuit să fie dedicată exclusiv iubirii.

Totodată, Magda Bistriceanu i-a transmis lui Florin Cîțu că anul trecut lansa acuzații către USR – parteneri la guvernare ai PNL, la acea vreme – ceea ce se poate traduce prin aceea că acum a ”schimbat placa” și este ”încăpățânat”, cu toate că ar trebui să își asume răspunderea.

Cîțu a uitat că azi trebuia sa fie cu love și îi pocnește pe PSD-isti: «Sunt responsabili de inflația de peste 10%, de dobânzi mari și de peste 100 de decese pe zi». Superman, inclusiv tu ești responsabil, fiind la guvernare alături de PSD… sau ai uitat? Anul trecut ii făceai responsabili pe cei de la USR, acum ai schimbat placa. Tu ești principalul vinovat și încăpățânarea ta costă!”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult