8 ȘTIRI DE LA 8. Sorin Cîmpeanu vrea să vaccineze profesorii în Casele Corpului Didactic: „Valeriu Gheorghiță a spus că va încerca să găsească soluții”

8 ȘTIRI DE LA 8. Sorin Cîmpeanu vrea să vaccineze profesorii în Casele Corpului Didactic: „Valeriu Gheorghiță a spus că va încerca să găsească soluții”
Sursă FOTO: Eduard Vînătoru - Mediafax Foto
Publicat: 13/02/2021, 08:12

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat vineri seară, înr-o emisiune la B1 TV, că a existat o eroare de comunicare în spațiul public cu privire la prioritizarea cadrelor didactice la vaccinare. O soluție ar putea fi aceea a organizării de centre de vaccinare în Casele Corpului Didactic din fiecare județ, spune ministrul.

Sorin Cîmpeanu vrea să vaccineze profesorii în Casele Corpului Didactic

A fost o eroare de înțelegere, de comunicare. Întotdeauna colonelul Valeriu Gheorghiță a spus că va încerca să găsească soluții. Ieri a spus că va încerca să găsească o soluție, astăzi a spus că se profilează o soluție. Soluția ar putea fi centre mobile de vaccinare, la nivelul învățământului preuniversitar, în fiecare județ, organizat în Casa Corpului Didactic. Sunt spații destinate deja întâlnirilor cadrelor didactice, care sunt adecvate organizării unor centre de vaccinare mobile. Am luat legătura în Inspectorate și am transmis deja inclusiv lista adreselor acestor Case ale Corpului Didactic. Rămâne să vedem și în fiecare centru universitar care va fi universitatea cea mai potrivită pentru organizarea acestor centre mobile de vaccinare”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Daniel Funeriu avertizează Guvernul Cîțu: „În 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR”

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, atrage atenția că tensiunile din coaliția de guvernare nu îi ajută decât pe PSD și AUR, formațiuni din care vom alege în 2024. Totodată, acesta a avertizat că dacă partidele de la guvernare nu vor avea un proiect politic comun, PSD va câștiga, în 2024, cu 70%.

Traian Băsescu, sarcastic la adresa lui Klaus Iohannis: „Putem înţelege că la Cotroceni este un papagal care vorbeşte de educaţie”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a comentat, vineri seară , la România TV, proiectul de buget prezentat de Guvernul Cîţu. Despre Klaus Iohannis, europarlamentarul a spus că la „Cotroceni e un papagal care vorbește de educație ca prioritate și viitor, iar Guvernul dă în buget 2,73% din PIB”.

Albert Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost adus în cătușe din Germania

Albert Florian Balint, fiul lui Vasile Baliant (alias Sile Cămătaru), a fost adus vineri noaptea în țară, din Germania, încătușat și încadrat de mascați înarmați. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, acesta a fost așteptat și de jurnaliști, dar bărbatul nu a răspuns la nicio întrbare a acestora.

Dan Barna, după demisia Florinei Presadă din USR: „Era o nemulțumire legată de o funcție pe care ea și-a dorit-o și n-a obținut-o”

Liderul USR, Dan Barna, a comentat vineri seară, la Digi 24, demisia fostei senatoare Florina Presadă din partid. Acesta susține că avea „o nemulțumire” în legătură cu o funcție pe care nu a obținut-o.

„Vaccinul și masca sunt semnele Fiarei?”. Răspunsul dat de ÎPS Teodosie, amuzat, la o emisiune

Înalt Prea Sfințitul (ÎPS) Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a răspuns, amuzat, la întrebările venite de la ascultători pe tema vaccinării și a purtatului măștii, în timpul unei emisiuni radio, scrie Adevărul.

Astfel, ÎPS Teodosie a fost întrebat de o ascultătoare, prin intemerdiul moderatorului emisiunii dacă prin vaccinul anti-COVID „vine semnul 666”, adică semnul Fiarei (Diavolul-n.r.). O altă întrebare de la un alt ascultător a fost cea legată de protecţia feţei, la fel, dacă este semnul Fiarei.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre legea salarizării

La nivelul Ministerului Muncii se lucrează la o lege a salarizării pentru a regla sistemul de plăți din sistemul public, inclusiv în ceea ce privește sporurile.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a dezvăluit într-o intervenție la Digi24 că a descoperit în sistemul public sporuri care urmau să fie calculate la venitul din anul 2022, deci la un venit care va fi încasat în viitor

Deputatul Dumitru Coarnă, executat silit de polițistul Radu Gavriș. Fostul sindicalist pierde procesele cu șefii din Poliție!

Deputatul Dumitru Coarnă a fost executat silit de primul adjunct al Poliției Capitalei, comisarul șef Radu Gavriș, după ce fostul președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) a lansat mai multe atacuri publice la adresa ofițerului. Acesta nu este primul proces pe care Coarnă îl pierde în fața unui șef din Poliție, după ce fostul sindicalist a fost adus în fața instanței și de actualul șef al IPJ Prahova, comisarul șef Marian Iorga.

.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Narcisa, presupusa iubită a tânărului mort în accidentul de la Deveselu, rupe tăcerea: „Nu mă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
A fost descoperită cea mai masivă gaură neagră stelară din galaxie