De ce a lipsit Monica Anisie de la dezbaterea cu vloggerul Selly, în care ar fi fost discutate problemele educației din România

De ce a lipsit Monica Anisie de la dezbaterea cu vloggerul Selly, în care ar fi fost discutate problemele educației din România
De ce a lipsit Monica Anisie de la dezbaterea cu vloggerul Selly
Publicat: 10/10/2020, 09:55

Monica Anisie, ministrul Educației, a fost invitată, vineri, la o dezbatere cu vloggerul Selly la postul de televiziune PRO TV. Deși inițial a acceptat invitația, Anisie s-a răzgândit și cu o zi înainte, și a trimis un comunicat oficial prin care a anunțat că nu mai poate participa, motivând cazurile numeroase de COVID-19.

Anisie a refuzat dezbaterea cu Selly, dar s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor

În timp ce era așteptată la dezbaterea urmărită de peste 500.000 de oameni, Monica Anisie, care spusese inițial că refuză prezența din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid, a pariticipat la o întrevedere cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor.

Ministrul Educației a scris pe Facebook despre întâlnirea cu reprezentații Consiliului Național al Elevilor și despre propunerile discutate în cadrul întâlnirii cu aceștia.

Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții elevilor din România. Alături de Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor, au participat la această discuție și secretarii executivi ai structurii reprezentative a elevilor, Karina Caramihai și Silviu Morcan. Propunerile de amendamente care vizează actualizarea ghidului de măsuri ce reprezintă anexă la Ordinul de ministru dintre Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății, Ordin care aprobă măsurile de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, a scris Monica Anisie, vineri, pe Facebook.

Selly, resemnat în legătură cu o viitoare dezbatere

Întrebat de reporterul Gândul.ro dacă după absența de la dezbaterea de vineri a primit vreun semnal din partea Ministerului Educației sau din partea Monicăi Anisie, Selly a spus că a fost total ignorat:

„Nu am niciun semnal în legătură cu asta. Mai mult decât atât, am văzut că în cursul zilei de astăzi, doamna Anisie s-a văzut cu reprezentanții Consiliului Elevilor, unde se pare că nu s-a mai temut așa de mult de Covid, așa cum a declarat. Eu nu am mai încercat să contactez pe nimeni. Cei de la Pro Tv au încercat să o contacteze astăzi toată ziua, la fel cum au făcut-o și cei de la Antena 3 aseară”, a spus Selly pentru Gândul.ro.

Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții elevilor din România. Alături de Rareș Voicu, președintele Consiliului…

Publicată de Monica Cristina Anisie pe Vineri, 9 octombrie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase