Luminița Georgescu este invitată la ,,Înapoi în viitor’’, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00

Luminița Georgescu este invitată la ,,Înapoi în viitor’’, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00
Publicat: 24/11/2022, 16:06
Actualizat: 25/11/2022, 12:32

Luminița Georgescu, Facilitator Access Consciousness Bars, este invitata emisiunii ,,Înapoi în viitor cu Andreea Perminova’’ de vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Access Bars este o metodă care te ajută să schimbi în bine orice aspect din viața ta, pe care dorești să-l schimbi. Este prima clasa în Acces Consciousness, prezentă în țări din toata lumea și este o tehnică prin care poți primi usurința și bucuria în corpul tău.

Bars sunt 32 de puncte pe cap, care atunci când sunt atinse ușor încep să elibereze limitările, și blocajele simțim în diferite zone din viața ta. Se numesc Bars pentru că sunt de fapt niște benzi de energie care trec prin capul tau. Există benzi legate de conștientizare, control, corp, vindecare, sexualitate, bani, îmbătrânire, creativitate, pace, recunoștință, creare de conexiuni etc.

Emisiunea va fi difuzată pe platforma csid.ro – aparținând Gândul Media Network – pe pagina de Facebook CSID și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației csid.ro, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase