VIDEO | Dan Dungaciu, analist: „Rusia a avut un șoc când a văzut că forțele occidentale au rămas coerente sub dirijarea SUA”

Publicat: 30/09/2022, 23:31

Dan Dungaciu, analist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că rușii nu și-au imaginat că Germania va cădea atât de repede.

Cred cel mai mare șoc pentru Rusia nu a fost neapărat rezistența Ucrainei, cât căderea Berlinului, căderea Berlinului și a Parisului, în special al Berlinului. 

Nu cred rușii și-au imaginat vreodată Germania va cădea, între ghilimele, atât de repede. Ne întrebăm dacă Merkel a plecat știind ce urmează.

Rusia când a văzut forțele occidentale rămân coerente și dirijorul principal, adică America, reușește dirijeze cu acuratețe și cu exactitate ce face Occidentul în relația cu Ucraina și Europa, inclusiv Marea Britanie, sigur Rusia a avut un șoc.

Șocul acesta s-a manifestat inclusiv pe teren. Ce s-a întâmplat în Harkov, sigur că a fost un pic exagerat din punct de vedere militar, pentru că era nevoie de așa ceva pentru Ucraina, dar una peste alta, a însemnat o victorie, un pas înainte pentru Ucraina.

Replica Federației Ruse la această mișcare a fost o escaladare prin aparența pacificării situației”, a spus Dan Dungaciu.

Puteți urmări emisiunea pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase