VIDEO | Ion Cristoiu: „Eu cred că s-a trecut la un alt nivel. Pierderea războiului ar fi o prăbușire a Uniunii Sovietice”

Publicat: 20/09/2022, 12:32

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Jurnalistul spune că rușii au trecut la un alt nivel al războiului.

Nu știu dacă ați observat că rușii au trecut la un alt nivel al războiului, profitând sau exploatând așa-zisa înfrângere. Este vorba de distrugerea infrastructurii energetice a Ucrainei.  

Eu cred s-a trecut la un alt nivel. Rusia nu poate piardă acest război decât cu riscul dezmembrării Federației. Deci, dacă acest război va fi pierdut de Rusia, va fi pierdut ca o prăbușire a Uniunii Sovietice.

Faptul ei acum intervin cu și mai mare brutalitate, nu mai țin cont acum de nimic, arată nu-și pot permite piardă. Federația Rusă joacă existența”, a spus Ion Cristoiu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.