VIDEO | Emilia Popescu, la podcast-ul lui Marius Tucă: „M-am gândit că dacă un singur om trece prin ce trec eu, ca spectator, ca emoții, ca înălțare, ca o stare de beatitudine, asta aș dori eu să fac pe lume”

Publicat: 06/10/2022, 19:21
Actualizat: 06/10/2022, 19:24

Invitată la podcastul „Viața mea e un roman”, moderat de Marius Tucă, Emilia Popescu a vorbit despre momentul în care și-a descoperit vocația, precizând că „a fost o cotitură la 14 ani”. Actrița a afirmat că voia să aibă această meserie pentru ca oamenii să poată trăi, ca spectatori, ceea ce ea trăia la rândul său, în calitate de spectator.

„A fost o cotitură la 14 ani, când mama a lucrat cu Pintilie și am fost la filmări la ‘De ce trag clopoptele, Mitică?’. Și am fost și eu la o zi de filmare, am dansat cu Mircea Diaconu în carnaval, într-o dărăpănătură, în Bolintin, unde se filma, unde mirosea… Și am zis: ‘Asta vreau, așa greu, mult’.

Voiam fac asta ca cineva poată trăi ca spectator ceea ce trăiam eu ca spectator. Și m-am gândit dacă un singur om trece prin ce trec eu, ca spectator, ca emoții, ca înălțare, ca o stare de beatitudine, asta dori eu fac pe lume, provoc în ceilalți așa ceva, să simtă ce simt eu”, a afirmat Emilia Popescu.

Întrebată dacă a conștientizat aceste stări încă de la 14 ani, Emilia Popescu a afirmat că nu și-a dat seama de ele de la acea vârstă.

„Era o stare de oboseală, de nervi, de îndârjire, de muncă. Și asta simțeam și la teatru când duceam la spectacolele de teatru și am zis: dacă putea vreodată fac ce fac ei și provoc în spectatori așa ceva…”, a povestit Emilia Popescu.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, s-a alăturat echipei Gândul, în mai 2022, unde tratează subiecte de actualitate, în calitateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase