VIDEO | Gafa monumentală făcută în direct la Antena 1. Celebra Mona NICOLICI a rememorat momentul după ani buni: „Nu am putut să zic nimic”

Publicat: 04/09/2023, 14:08

Mona Nicolici, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 2 septembrie.

Printre numeroasele subiecte abordate, Mona Nicolici și-a amintit și de o celebră gafă. „Cea mai teribilă” din cariera ei, episod pe care l-a povestit în dialogul cu Adrian Artene, la „ALTCEVA”.

„Transmiteam în direct de la Palatul Parlamentului”

N-a fost o gafă, dar a fost un moment dificil. Da, dificil. Știu. Transmiteam în direct de la Palatul Parlamentului, nu știu să-ți spun ce, era ceva și vezi că oricât de multă experiență ai, la un moment dat se întâmplă…

N-am putut să spun nimic. Deci, a fost un blanc, un blanc, dar blocaj din ăla, nu absolut de neexplicat! Am intrat în direct, am zis bună ziua și m-am oprit și toată lumea aștepta. Iar eu eram blocată și ei spuneau «Hai, hai!». Nu am putut să scot un cuvânt.

În televiziune, 1 secundă este mult. Atunci când stai în fața televizorului, când publicul așteaptă să spui ceva, acea secundă pentru el este cât 10-15s”, a povestit știrista.

Mona Nicolici și-a amintit și ce s-a întâmplat mai departe și cum au reacționat colegii din echipa de producție.

M-au scos din emisie și m-au întrebat «S-a întâmplat ceva? Ești bine, ție rău?!». Și am zis că nu. Pur și simplu a fost blanc în capul meu. Am reintrat și a fost ok, dar cu frică a fost. N-am înțeles (n.r. – ce se întâmplase)… Dacă ai o fracțiune de secundă în care te îndoiești de tine, se întâmplă.

Nu-mi aduc aminte (n.r. – de alte bâlbe), chiar nu-mi aduc aminte. O fi fost, nu știu… Nu prea mă dădeau ăștia la Cronica Cârcotașilor?! Nu prea. Dar au fost diverse momente în care, poate, n-am performat cum trebuie sau poate n-am pus întrebările sau poate nu reușeam să fiu conectat acolo cum trebuie.

Am avut un interviu cu cineva din Guvern, în care m-am enervat atât de tare și eu n-aveam voie… Adică, nu-mi permiteam ca jurnalist să fiu nervoasă pe cineva, cum de altfel acum văd că se mai întâmplă. Au fost momente, în general atunci când aveam știri despre accidente cu copii sau chiar gruzime față de animale, da, am avut momente când mi-a tremurat vocea. Nu pot să spun că am plâns, nu, nu-mi permiteam”, a povestit fosta șefă a pupitrului Observatorului.

Mona Nicolici, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Figură emblematică în lumea televiziunii din România, Mona Nicolici, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului  ALTCEVA de sâmbătă, 2 septembrie.

Cunoscuta prezentatoare de știri a făcut parte din echipa Antenei 1 din 1992 până în anul 2001. Apoi a fost jurnalist și prezentator de știri la B1 TV, pentru ca din 2004 până în 2006 să fie consilier de comunicare al Ministrului Economiei de la acea vreme.

Ulterior, din 2006 și până în 2020 s-a alăturat echipei OMV Petrom, unde a dezvoltat numeroase proiecte de responsabilitate socială.

Timp de 14 ani, cât a condus departamentul de sustenabilitate şi CSR al OMV Petrom, a fost implicată în proiecte precum „Ţara lui Andrei”,” România Meseriaşă” sau” România plantează”.

Începând din 2020 a revenit în media, unde realizează o emisiune la postul de radio Europa FM. Prezentă la ALTCEVA, Mona Nicolici și-a mărturisit regretele profesionale, a vorbit despre ”rivalitatea” cu Andreea Esca și a recunoscut că îi este dor de televiziune.

Urmărește podcastul integral cu Mona Nicolici doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?