Angajații Băncii Transilvania au împrumutat peste 20.000 de cărți într-un an. Ce citesc bancherii

Angajații Băncii Transilvania au împrumutat peste 20.000 de cărți într-un an. Ce citesc bancherii
Publicat: 28/10/2014, 11:37
Actualizat: 22/03/2019, 22:52

Angajații Băncii Transilvania au citit în ultimul an peste 20.000 de cărți prin intermediul Bookster, prima bibliotecă pentru companii din România.

„Câteva dintre titlurile preferate de BT sunt cărțile de dezvoltare personală („Cum îți vei măsura viața”, de Clayton Christensen), cărțile de beletristică („Cea mai frumoasă carte din lume”, de Eric Emmanuel Schmitt, sau „Hoțul de cărți”, de Markus Zusak) și biografiile („Patru femei, patru povești”, de Aurora Liiceanu)”, au declarat pentru gândul reprezentanții Bookster

Parteneriatul dintre Banca Transilvania și Bookster a început în octombrie 2013, din dorința BT de a oferi angajaților săi un beneficiu educativ, la îndemână și gratuit. Banca are o echipă tânără, media de vârstă a celor peste 6.000 de angajați fiind de 34 de ani.

În prezent, peste 30 de companii din România oferă angajaților abonamente la Bookster, iar domeniile sunt diferite – bancar, telecom, IT, consultanta, FMCG sau industria auto. Printre companiile care au ales să le ofere angajaților această facilitate se mai numără eMAG, Danone, IBM, KPMG, ING Bank, Regina Maria, Vodafone România sau Holcim.

Pe lista celor mai imprumutate tilturi se află „Cum îți vei măsura viața”, de Clayton Christensen, „Cea mai frumoasă carte din lume”, de Eric Emmanuel Schmitt, „Cele cinci limbaje ale iubirii”, de Gary Chapman, „Arta Războiului”, de Sun Tzu, și „Open – Autobiografia lui Andre Agassi”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase