Black Friday 2020. Flanco dă startul celei de-a zecea ediții de reduceri. Ce oferte are retailerul

Black Friday 2020. Flanco dă startul celei de-a zecea ediții de reduceri. Ce oferte are retailerul
Black Friday 2020. Flanco dă startul celei de-a zecea ediții de reduceri. Ce oferte are retailerul
Publicat: 23/10/2020, 08:30
Actualizat: 23/10/2020, 11:52

Flanco dă startul, astăzi, celei de-a zecea ediții de Black Friday. Retailerul a pregătit reduceri de până la 80% la peste un milion de produse pe care clienții le pot găsi atât în magazine cât și în online. 

Black Friday se desfășoară la Flanco în perioada 23 octombrie-30 noiembrie și are oferte în special la produsele care au înregistrat cele mai mari vânzări în ultimele luni. „Am decis ca anul acesta să avem mai mult de o lună de Black Friday – pentru a da timp clienților să își achiziționeze orice produs, fără a fi nevoie să se grăbească în magazine sau pe site și fără a pune presiune pe livratori, într-o singură zi de reduceri”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Ce reduceri găsim la Flanco de Black Friday 2020

De Black Friday aspiratoarele robot vor avea reduceri la Flanco de până la 50%, la fel și televizoarele. Smartphone-urile vor avea reduceri de până la 40%, atuomatele de cafea – 60%,  purificatoarele de aer – 45% și uscătoarele de rufe – 50%.

Modalități de livrare la Flanco, de Black Friday 2020

Flanco a lansat recent serviciul pick-up in store, care permite clienților să comande de pe site-ul flanco.ro și să selecteze orice magazin din rețeaua Flanco, în care doresc să fie livrat produsul.

„Livrarea comenzilor va fi eficientizată datorită serviciilor pe care le-am implementat în ultimele luni, și anume: livrarea la EasyBox, livrarea programată și ridicarea din magazin. Astfel, clienții vor avea, pe lângă cele două metode clasice, cumpărarea din magazin sau de pe site-ul flanco.ro, posibilitatea de a ridica comanda din lockerele EasyBox sau din cel mai apropiat magazin. În plus, cu serviciul de ridicare a comenzii dintr-un magazin selectat de clienți, aceștia vor putea ridica produsul din magazinul pe care îl aleg, și mai mult decât atât, vor putea verifica produsele astfel încât orice temere legată de integritatea articolelor vândute online să fie înlăturată”, a declarat Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Modalități de achitare a cumpărăturilor la Flanco, de Black Friday 2020

În ceea ce privește modalitățile de achitare a  cumpărăturilor, Flanco oferă clienților mai multe opțiuni de finanțare: de la creditele în rate fixe, posibilitatea de a face un credit pe loc, în magazinele Flanco, cu ajutorul aplicației Electro-Credit și până la plata în 40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit.

„Anul acesta, încurajăm clienții să își permită ce este mai bun, iar noi ne vom da interesul să le oferim cele mai bune oferte, ținând cont de nevoile pe care le au în situația actuală, sensibil diferite față de anii trecuți. Dacă în anii trecuți, cuvântul cheie, atunci când venea vorba de Black Friday, era reînnoire a tehnologiilor, anul acesta lucrurile se vor schimba, iar cuvintele cheie vor fi utilitate și confort. Fiecare client va dori să facă din propriul cămin un loc în care să se poată simți mai bine, având în vedere faptul că pandemia ne forțează în continuare să limităm, pe cât de mult putem, ieșirile în spațiile publice”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Retailerul de produse IT&C, electronice și electrocasnice deţine o rețea de 157 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 117 orașe ale României.