Care sunt cele mai bine plătite joburi pentru freelanceri în 2020

Publicat: 10/02/2020, 21:35
Actualizat: 10/02/2020, 21:38

25 cele mai bine plătite job-uri de tip freelance în 2020 datorită cărora poți câștiga 90.000 de dolari sau mai mult sunt în drept, analize de date, consultanță în marketing digital etc. 

Aproximativ 60 de milioane de americani au fost freelanceri fie part-time, fie full-time, ceea se înseamnă că aproximativ o treime din forța de muncă americană activează în acest mod, potrivit unui studiu realizat de Upwork și Freelancers Union.

De asemenea, potrivit unui studiu realizat de MBO Partners, există peste 15 milioane de freelanceri full-time, iar unul din cinci câștigă mai mult de 100.000 de dolari pe an. 

Persoanele care fac acest tip de activitate sunt din ce în ce mai căutate pe platformele specializate iar câștigurile lor sunt din ce în ce mai mari.

Platforma de freelance Upwork a realizat o listă cu cele mai bine plătite job-uri din acest domeniu care îți pot aduce câștiguri de 90.000 de dolari pe an sau chiar mai mult. 

„Oamenii ar trebui să vadă lista și își schimbe percepția asupra economiei de freelance”, a declarat Adam Ozimek, economist al platformei Upwork. 

Experții consideră că în 2020 vor exista mai multe oportunități pentru freelancerii care au aptitudini profesionale, potrivit cnbc.com.

Vezi lista completă AICI.

Sursă FOTO: Shutterstock / caracter ilustrativ

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase