CNADNR a încheiat contracte de aproape 250.000 de euro cu o casă de avocatură din Timișoara. Iată cine e doamna avocat care a primit acești bani

CNADNR a încheiat contracte de aproape 250.000 de euro cu o casă de avocatură din Timișoara. Iată cine e doamna avocat care a primit acești bani
Publicat: 29/01/2015, 21:03
Actualizat: 30/01/2015, 12:22

Cabinetul de avocatură Claudia Sorina Chirilă a semnat recent un nou contract cu CNADNR.

CNADNR a atribuit miercuri un contract de 46.000 de lei, fără TVA, cabinetului individual de avocat Chirilă Claudia Sorina din Timișoara pentru servicii de asistență juridică aferente exproprierii imobilelor situate pe amplasamentul lucrării de reabilitare DN76 Deva-Oradea, sector Ionești-Vârfurile, în județul Arad.

Oferta desemnată câștigătoare la licitația deschisă a fost și singura primită de compania de autostrăzi, potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Același cabinet de avocatură a mai avut alte patru contracte cu CNADNR, mai exact cu DRDP Timișoara, semnate în 2010, după cum reiese din datele cnadnr.ro. Valoarea totală a celor patru contracte, atribuite în 2010, a fost de 847.401 lei, fără TVA. Toate contractele au avut acte adiționale care au majorat suma inițială a contractului și a modificat termenele contractului.

Astfel, în ianuarie 2010, cabinetul individual de avocat Chirilă Claudia Sorina a încheiat cu DRDP Timișoara un contract pentru servicii de consultanță și asistență juridică aferente exproprierilor pentru autostrada Lugoj Deva, lot 1. Valoarea contractului a fost de 107.208 lei, fără TVA. La contract au fost semnate, până la finele anului 2011, patru acte adiționale, unul din ele prevăzând suplimentarea contractului cu 32.758 de lei ca urmare a „suplimentării numărului de parcele”.

Un alt contract semnat în ianuarie 2010 între CNADNR și cabinetul de avocatură amintit a fost unul de 300.778 lei, pentru autostrada Lugoj-Deva, lot 2, pe teritoriul comunei Belinț. Până în septembrie 2011 contractul a avut și cinci acte adiționale, din care două erau pentru suplimentarea valorii contractului cu 38.714 lei și respectiv 14.980 lei , fără TVA.

Și pentru lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, pe teritoriul comunei Bethausen, direcția regională Timișoara a CNADNR a încheiat un contract de asistență juridică cu aceeași firmă de avocatură. Valoarea contractului este de 172.821 lei, fără TVA. Pentru acest contract au fost semnate patru acte adiționale, până în noiembrie 2011.

Un alt contract între cabinetul individual de avocat Chirilă Claudia Sorina și DRDP Timișoara, de data aceasta de 266.594 lei, fără TVA, a fost semnat tot în 2010 pentru lotul 7 din autostrada Lugoj-Deva, pe teritoriul comunei Dumbrava. Prin mai mute acte adiționale, termenele din contract au fost modificate, iar valoarea contractului a fost suplimentată cu 56.875 lei, ca urmare a suplimentării numărului de parcele.

Avocatul Chirilă Sonia Claudia este soția lui Alexandru Chirilă, care este în prezent unul dintre consilieri personali ai primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Alexandru Chirilă a mai deținut funcțiile de consilier al fostului președinte al CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc, a fost subprefect de Timiș și fostdirector general al Aeroportului Internațional Timișoara.

Pressalert a scris că soția consilierului personal al primarului Nicolae Robu, Alexandru Chirilă, reprezintă din punct de vedere juridic compania Retim – unde primăria Timișoara deține 50% din acțiuni-, în relațiile ei cu diverși parteneri. În declarația de avere din ianuarie 2013 a lui Alexandru Chirilă, acesta a trecut în dreptul veniturilor soției o sumă de 302.276 lei.

Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Nu e o glumă! Câți bani cere Loredana Groza ca să-ți cânte la nuntă
FOTO. Jojo, în costum de baie! Cum arată acum, de fapt, trupul fostei vedete Playboy
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Celebru milionar, salvat de la moarte, în mod miraculos, de Gigi Becali! `A venit Luțu...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Criza guvernamentală ucide oameni zilnic. Apelul medicilor: Depolitizaţi deciziile medicale şi haideţi să colaborăm
Dacia Logan, în rate, este mașina momentului în ROMÂNIA. Avansul este zero!
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Restricții aprobate de CNSU: Lockdown de la ora 22.00, masca obligatorie, iar nunțile și alte...
Nu e o glumă! Câți bani cere Loredana Groza ca să-ți cânte la nuntă
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Când se întoarce frigul în România. Trebuie să ne pregătim deja hainele groase
Autostrada spectaculoasă care va apărea în patru ani în România. Va trece prin munţi şi...
MASCAȚII au `VIZITAT` 3 CASE în VALU lui TRAIAN, după un FLAGRANT pe TRAFIC de...
Crimă pe platoul de filmare! E implicat un actor faimos de la Hollywood
Marea noastră actriță A MURIT... Este doliu uriaș în lumea actorilor români
Doliu negru în România! Am pierdut un antrenor de legendă. A murit chiar azi
DOLIU în ROMÂNIA! Milionarul a MURIT cu ZILE, în CHINURI GROAZNICE
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021