COMPARATORUL DE SALARII care îți spune CÂT CÂȘTIGĂ cei care ocupă posturi similare. Află cu cât sunt dispuși SĂ TE PLĂTEASCĂ angajatorii

COMPARATORUL DE SALARII  care îți spune CÂT CÂȘTIGĂ cei care ocupă posturi similare. Află cu cât sunt dispuși SĂ TE PLĂTEASCĂ angajatorii
Undelucrăm.ro lansează un comparator de salarii care îți spune cât câștigă cei care ocupă posturi similare. Află cu cât sunt dispuși să te plătească angajatorii

„În aceeași notă, vom continua dezvoltarea soluțiilor pentru angajatori, astfel încât aceștia să poată atrage mai ușor talente. În plus, în viitorul apropiat, luăm în considerare dezvoltarea unei aplicații mobile, soluții de job matching și machine learning”, a declarat pentru ZF Costin Tudor, fondator al Undelucrăm.ro, un instrument online pentru căutarea și compararea salariilor din România.

În prezent, domeniile care au înregistrat cele mai mari salarii sunt industria IT și managementul. Cele mai mici salarii care se regăsesc pe comparatorul Salariometru sunt în vânzări, unde un asistent vânzări poate câștiga 1.000 de lei, Serviciul clienți, unde un customer service poate primi un salariu de 1.100 de lei, industria HoReCa, unde un ajutor de bucătar are un salariu de 1.050 lei și logistică, unde un operator logistică poate câștiga 1.100 de lei, arată datele transmise de compania de recrutare online.

La polul opus, industria IT are cele mai mari salarii – un software developer câștigă 30.000 de lei, un manager IT poate ajunge să câștige 28.000 de lei, iar un network engineer poate avea un salariu de 20.000 de lei. Industria IT este urmată de cea de vânzări, unde un area sales manager poate avea un salariu de 17.000 de lei, topul fiind încheiat cu domeniul financiar, unde un financial controller poate avea un salariu de 12.000 de lei, potrivit aceleiași surse.

Produsul oferă utilizatorilor o valoare a salariului minim, mediu și maxim pe care ar trebui să îl primească în funcție de: aptitudinile pe care le au, experiență, funcția pe care o ocupă, departamentul și industria în care activează.

Salariometru compară informațiile introduse de utilizatori cu o bază de date de peste 120.000 de salarii actualizate.

Site-ul înregistrează zilnic peste 10.000 de vizitatori, cei mai mulți fiind din București și având vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani (45,9%).

Citește mai multe detalii pe zf.ro.

 

Inchide