• Publicat:
Financiar

DACIA va lansa un model în EDIȚIE LIMITATĂ, de care vor beneficia doar 400 de clienți

Dacia Sandero Stepway Escape, ediție limitată. Doar 400 de exemplare. Vezi cum arată modelul conceput secial de designerul Flora Jammes

Dacia i-a rugat pe pasionații de design să proiectele o ediție limitată pentru Sandero, scrie media.group.renault.com. În iulie 2018, Dacia s-a adresat designerilor prin intermediul platformei Creapills, pentru a propune un aspect ieșit din tipare pentru Sandero Stepway.

S-au remarcat trei propuneri, alese de fani în cadrul evenimentului Mondial de l’Auto, în data de 2 octombrie 2018.

Din cei peste 100.000 de votanți, aproape 38.000 au ales designul artistei Flora Jammes și al altor doi finaliști, Aurelie Abric și Pierre Lancien. Dacia a anunțat că va produce și vinde cele 400 de modele Sandero Stepway Escape în Franța, până la finalul lui 2019, dar sperăm să ajungă și în țara noastră.

„Concursul Dacia Very Limited Edition a scos la iveală tinerele talente și a propus un design unic pentru Sandero Stepway. Un eveniment aplaudat de toată comunitatea, votat masiv online, pentru a alege designul favorit”, a declarat Sandrine Paralieu, Senior Brand Manager Dacia France, la dezvăluirea modelului câștigător, eveniment desfășurat duminică, 14 octombrie, în cadrul Mondial de l’Auto.

Potrivit unui studiu realizat în rândul a 10.000 de șoferi britanici, Dacia ocupă locul al treilea într-un clasament al celor mai satisfăcătoare mărci auto (89,3%), după SsangYong (90,3%) și Porsche (89,4%).

Ultimele informații statistice arată că Dacia a vândut peste 18.000 de unități în Marea Britanie, în acest an.

foto: Renault

foto: Renault

 

Inchide