Eveniment Business Magazin: „Gala Women in Power 2013” – Puterea de a conduce în stil feminin

Eveniment Business Magazin: Gala Women in Power 2013 - Puterea de a conduce în stil feminin
Publicat: 05/03/2013, 19:56
Actualizat: 22/03/2019, 06:49

Business Magazin susține implicarea activă a femeilor din mediul de afaceri românesc prin materiale cuprinzătoare și le va celebra, miercuri, într-un eveniment dedicat lor „Gala Women in Power 2013”, la care se vor acorda premii de recunoaștere a femeilor de succes din România, informează Mediafax.

Privesc cu optimism, investesc pasiune și cred cu tărie în companiile pe care le conduc. Numărul lor este într-o continuă creștere și luptă pentru a schimba percepția colegilor de branșă, majoritatea dintre ei, oameni de business de succes. Femeile din mediul de afaceri românesc dețin 36% din companiile de pe piață, o pondere extrem de îmbucurătoare comparativ cu cifrele comunicate la nivel european.

Click pentru a mări

FOTO: Business Magazin

Desemnarea premiilor acordate femeilor de succes la Gala Women in Power 2013 are la bază o analiză complexă a unui set de criterii precum valoarea afacerilor pe care le conduc, notorietatea, gradul de implicare socială, polivalența (colaborarea cu școli, cariera academică, cărți scrise), pentru că valoarea la purtător validează profesionalismul, curajul antreprenorial, dar și rezultatele. Business Magazin a ales șapte dintre cele mai apreciate și reprezentative femei să expună povestea succesului propriu, în domeniul de activitate în care au cunoscut performanța: Andreea Paul (vicepreședinte PDL, deputat în Comisia de Buget-Finanțe, Lector Universitar Doctor ASE), Oana Pellea (actriță), Andreea Răducanu (campioană olimpică la gimnastică), Monica Iavorschi (campioană olimpică și mondială la gimnastică), Doina Cepalis (administrator Te Rox Produ), Andreea Mihai (Director de Marketing la Carrefour România), discuția fiind moderată de Andreea Esca (prezentatoarea Știrilor ProTV).

Pentru că apropierea dintre speakeri și audiență este extrem de importantă, organizatorii au gândit un set de teme de discuție ce vizează viziunea femeii aflată în poziții de conducere, existența unui stil de management feminim și a avantajelor competitive de care beneficiază femeile, dar și prejudecata ce însoțește activitatea antreprenorială specifică genului. În acest sens, Business Magazin încurajează sesiunile de discuție libere, lipsite de constrângeri, dar bazate pe subiecte desprinse din experiența fiecăreia dintre invitate.

Gala Women in Power este astfel organizată încât să îi pună în valoare pe fiecare dintre speakeri și să permită audienței să perceapă viziunea expusă și să susțină interactivitatea. La Gala Women in Power, nu se va vorbi despre funcții și fotolii directoriale, ci despre viziune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase