Forbes a desemnat cel mai bine plătit top-model din lume

Redactor:
Florin Badescu
Forbes a desemnat cel mai bine plătit top-model din lume
Brazilianca Gisele Bündchen a ocupat, pentru al nouălea an consecutiv, primul loc în topul celor mai bine plătite top-modele din lume, după ce a obținut în ultimul an venituri de 44 de milioane de dolari, au anunțat, joi, editorii revistei Forbes, citați de Reuters.

Anul acesta, în aprilie, după o carieră extrem de prolifică în industria modei, care s-a întins pe durata a 20 de ani, top-modelul Gisele Bündchen, în vârstă de 35 de ani, a urcat pentru ultima dată pe un podium de modă, cu ocazia prezentării unei colecții a casei Colcci, cu care vedeta braziliană a colaborat încă de la debutul ei în această branșă.

Modelul britanic Cara Delevingne, care a debutat recent și ca actriță, împarte locul al doilea în topul Forbes cu modelul brazilian Adriana Lima. Ambele au obținut în ultimul an venituri de câte 9 milioane de dolari.

Olandeza Doutzen Kroes ocupă poziția a patra, cu venituri de 7,5 milioane de dolari, iar pe locul al cincilea se află modelul rus Natalia Vodianova, cu venituri de 7 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite top-modele din lume este completat de Miranda Kerr (5,5 milioane de dolari), Joan Smalls (5,5 milioane de dolari), Lara Stone (5 milioane de dolari), Alessandra Ambrosio (5 milioane de dolari) și Candice Swanepoel (5 milioane de dolari).

Inchide