ICEE.fest 2018: Peste 140 de companii din digital și IT, prezente la București, în perioada 14-15 iunie

ICEE.fest 2018: Peste 140 de companii din digital și IT, prezente la București, în perioada 14-15 iunie
Publicat: 11/06/2018, 23:53
Actualizat: 26/03/2019, 20:37

Festivalul care se va desfășura joi și vineri la Grand Cinema & More București va reuni aproape 200 de experți și speakeri internaționali din tehnologie, transformare digitală si comunicare on-line care, timp de două zile vor susține prezentări și workshopuri pe șapte scene (una main, patru Focus, două VIP), anunță principalul organizat al evenimentului ThinkDigital România, pe site-ul oficial al evenimentului.

Conform sursei citate, lista companiilor care vor fi prezente la iCEE.fest 2018 include Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly și mulți alții.

„Pe lângă zonele de conținut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing și conținut, e-commerce, e-health, realitate virtuală și augumentată, până la antreprenoriat, startups și investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, își extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain și cryptomonedele”, potrivit organizatorului.

Va fi abordat în premieră subiectul agritech, care studiază impactul tehnologiei în agricultură. Printre temele festivalului se numără și proiectul iCEE.health care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina. ICEE.fest – Interactive Central & Eastern Europe Festival – va conține categorii diverse de conținut, sub umbrela conceptului „Upgrade to your best version”.

„FAST FORWARD: Scena principală, UPGRADE, e dedicată giganților globali si tehnologiilor disruptive. FOCUS 1 se axeză pe fintech si blockchain, cu o secțiune dedicată Facebook / FOCUS 2 si FOCUS 4 tratează zona e-health iar FOCUS 3 impactul tehnologiei în democrație si comunicare publică. FOCUS 4 mai are si o secțiune specială dedicată industriei de travel”, explică organizatorii în desfășurătorul primei zile a evenimentului care va dura de ora 9.00 la ora 20.00.

Pe 15 iunie, între orele 9.00 și 19.30, alți experți vor urca pe scenele festivalului, această zi având și o secțiune dedicată Netflix și conținutului video.

„FAST FORWARD: Scena principală, UPGRADE, e dedicată speakerilor inspiraționali si independenți, în prima parte a zilei. Urmează o secțiune dedicată Netflix si conținutului video, iar după-amiaza este despre campanii creative spectaculoase, VR/AR, realitate mixtă si alte tehnologii noi de comunicare. FOCUS 1 este despre conținut digital, stiri, jurnalism dar si despre adtech si metode de monetizare a conținutului de calitate, într-o piață dominate de Google si Facebook. FOCUS 2 este scena specialistilor în retail si eCommerce iar FOCUS 4 e locul de întânlire al startupurilor cu antreprenori de succes si fonduri de investiții:, precizează organizatorii pe pagina oficială de web.

ICEEfest va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din Capitală și este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange și cu suportul interațional al IAB Europe.

Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
BREAKING NEWS: 'Am găsit-o pe Elodia'
FOTO. Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Imaginile cu ea sunt uimitoare: a întinerit cu noul look!
Divele din România, cu costume de baie minuscule, pe plajă. Cine arată cel mai bine
Oana Roman și Marius Elisei, imagini din intimitate! Iubitul vedetei, dezbrăcat complet lângă ea
Ce mașini au avut invitații Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc la petrecere de...
Protest cu lacrimi la Caracal, la doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Ți se...
Rezultate Admitere Liceu 2021. Situaţia completă. La ce liceu au intrat elevii
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
Țara în care parlamentarii primesc aproape 50.000 de euro ca să-şi cumpere maşini, iar profesorii...
BREAKING NEWS: 'Am găsit-o pe Elodia'
I-a MASAT organele cu ulei de măsline. Ce s-a întâmplat apoi i-a UIMIT pe amândoi...
Gina Pistol, înspăimântată din cauza amenințărilor primite. Este hărțuită constant: 'S-au întâmplat lucruri oribile'
Oana Zăvoranu, reacţie spectaculoasă după ce Marius Elisei a apărut gol puşcă pe Instagram. Oana...
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele...
Rezultate Admitere liceu 2021: A fost publicată repartizarea pe admitere.edu.ro 2021?
Boala teribilă care afectează FEMEILE din România: Cauzele exacte nu se cunosc! Evită neapărat aceste...
BOMBĂ! Simona Halep i-a PĂCĂLIT pe toți! De ce s-a ținut petrecerea, de fapt
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...