IKEA România va avea un nou manager

Redactor:
Emil Popescu
IKEA România va avea un nou manager
IKEA România va fi condusă de la 1 octombrie de noul retail manager pentru Europa de Sud Est al retailerului suedez de mobilă și decorațiuni, în condițiile în care Cornel Oprișan, fostul manager la nivel local, va avea responsabilități privind un proiect global de cercetare, tot în cadrul grupului.

„După 8 ani în care a condus operațiunile IKEA România în calitate de Retail Manager, Cornel Oprișan a acceptat o nouă provocare în cadrul IKEA Group. El va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems:Multi-channel transformation, în cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform”, arată compania, într-un comunicat.

Noul retail manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croația, Serbia și Slovenia, este Stefan Vanoverbeke. Anterior, el a ocupat aceeași funcție la IKEA Franța.

Vanoverbeke va conduce operațiunile de retail din cele patru țări, se va implica direct în planurile de extindere și va colabora îndeaproape cu echipa de management existentă.

În ceea ce privește România, Vanoverbeke va prelua în totalitate conducerea companiei, de la 1 octombrie, când Cornel Oprișan va fi numit în noua funcție.

„Am trecut prin multe de la deschiderea magazinului de acum opt ani și chiar înainte de asta, din 2005, de când am devenit primul angajat IKEA România. După ce am fost Retail Manager în România pentru o perioadă atât de lungă, cred că a venit momentul să mă alătur unor noi oportunități în cadrul IKEA Group”, a spus Oprișan.

Primul magazin IKEA din România a fost deschis în 2007, în București. Grupul a obținut în august certificatul de urbanism pentru cel de-al doilea magazin, care urmează să fie dezvoltat pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

Inchide