Lidl inaugurează un nou magazin în Capitală

Lidl inaugurează un nou magazin în Capitală
Publicat: 14/09/2014, 12:36

Rețeaua retaileruluigerman Lidl ajunge astfel la 180 de magazine, potrivit unui anunț al companiei.Noua unitate este situată pe strada Prelungirea Ghencea nr. 88 – 92.

De la începutul anului, Lidl a deschis 11 magazine noi, în Craiova, Eforie Nord, Târgu Neamț, Iași, Arad, București, Popești Leordeni, Craiova și Timișoara, a schimbat locația unui magazin din Târgu Mureș și a închis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anunțat pentru acest an 15 deschideri.

Lidl a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.
Potrivit unui raport al Consiliul Concurenței, Lidl se situează pe locul trei într-un top al marilor retaileri, după vânzările din 2012, fiind depășit de Kaufland și Carrefour.

Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în rețeaua de magazine, centrele regionale de distribuție și în sediul central.
Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local rețeaua de hipermarketuri Kaufland.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase