De la 1 mai, Agrii România s-a unit într-o singură echipă!

De la 1 mai, Agrii România s-a unit într-o singură echipă!
Echipa Agrii este formată din 90 de oameni de vânzări pentru ferme și 32 de agenți care gestionează relația cu fitofarmaciile partenere
Publicat: 05/05/2021, 11:40

Agrii România a anunțat că începând cu 1 mai 2021 s-a unit într-o singură mare echipă, și din punct de vedere legal, ca urmare a finalizării fuziunii dintre companiile Comfert, Redoxim și Agricultura Plus. Practic, Agrii România marchează finalul unei provocări lansate în 2015 de către Origin Enterprises PLC, la achiziția companiilor Comfert, Redoxim și Agricultura Plus. Această provocare a presupus un proces de administrare în aceeași piață pentru trei entități juridice, de-a lungul unei perioade de 5 ani, ceea ce presupune de acum o simplificare din punct de vedere administrativ.

Prin această fuziune, Agrii România marchează consolidarea promisiunii făcute către piață, privind împărtășirea valorilor care reprezintă brandul Agrii: OAMENI, INTEGRITATE, PARTENERIAT, COMUNITATE, INOVAȚIE.

Compania va rămâne aliniată valorilor sale, respectând, totodată, misiunea Agrii, și anume aceea de a înțelege nevoile fermierilor, sprijinindu-i în atingerea potențialului maxim, oferindu-le soluții unice, personalizate pentru o producție sustenabilă.

„Acest proces de fuziune între Redoxim și Comfert este un proces firesc. Ambele companii au avut o bază de clienți, infrastructură stabilă, oameni valoroși. Am păstrat această moștenire și am adus elemente de schimbare culturală și aliniere strategică care să ajute procesul de integrare. Pentru noi a fost ușor pentru că am notat și intenția clară a OAMENILOR din echipa Agrii, de a deveni o singură entitate – intenție născută mai ales din interacțiunea cu piața. Este evident că este mai bine să activăm ÎMPREUNĂ decât separat, iar încă de acum doi ani, am început și procesul de aliniere comercială și culturală în vederea fuziunii”, a declarat CEO Agrii România, Monalisa Ungureanu.

Referitor la viitorul Agrii, acesta înseamnă creștere sustenabilă, bazată pe o singură echipă, o singură STRATEGIE clară, bazată pe inteligență și inovație, și evident un portofoliu variat de produse și servicii, care au ca scop final creșterea valorii adăugate la nivel de fermă. ”Vom continua să investim în echipa Agrii România, dar și pe zona de portofoliu de semințe, produse de protecția plantelor, îngrășăminte, zona de servicii- colectare cereale, precum și zona de digital, pentru a ajuta fermierii să crească sustenabil, rămânând partenerul lor de încredere”, susține Monalisa Ungureanu.

Agrii are cea mai puternică forță de vânzări

Compania Agrii România are cea mai puternică forță de vânzări din țară, acoperind în proporție de 100% suprafața agricolă a României, adresându-se atât segmentului de ferme mari, cât și fermelor mici.

Mai mult decât atât, prin cele 47 de fitofarmacii Agrii, dar și cele peste 1.000 de fitofarmacii partenere, Agrii reușește să vină cu produse și servicii către micul fermier/producător, fitofarmaciile fiind poziționate în puncte cheie, cuprinzând aproape toate zonele agricole din țară. Echipa Agrii este formată din 90 de oameni de vânzări pentru ferme și 32 de agenți care gestionează relația cu fitofarmaciile partenere.

„Colegii noștri de vânzări sunt foarte buni specialiști în domeniu, cu multă experiență care ajută fermierul nu numai cu achiziția de produse, ci le oferă consultanță tehnică, fiind alături de ei începând cu semănatul și până la recoltat sau poate chiar mai mult de atât. Doar așa am putea face o agricultură așa cum ne-o dorim cu toții: una productivă”, a conchis CEO-ul Agrii România.

Pentru a marca fuziunea dintre cele trei companii, Agrii România vă așteaptă pe 10 mai 2021, ora 18:00, cu un eveniment surpriză, transmis live, pe facebook Agrii România.

Despre Agrii România

Reamintim că, în anul 2015 Origin Enterprises PLC a achiziționat companiile Comfert și Redoxim, iar la finalul anului 2019 s-a lansat brandul Agrii România, brandul companiilor românești mai sus menționate. Compania AGRII este numărul 1, și vrea să rămână numărul 1, pe toate segmentele de vânzare ale pieței, investind, totodată, în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală