De la 1 mai, Agrii România s-a unit într-o singură echipă!

De la 1 mai, Agrii România s-a unit într-o singură echipă!
Echipa Agrii este formată din 90 de oameni de vânzări pentru ferme și 32 de agenți care gestionează relația cu fitofarmaciile partenere
Publicat: 05/05/2021, 11:40

Agrii România a anunțat că începând cu 1 mai 2021 s-a unit într-o singură mare echipă, și din punct de vedere legal, ca urmare a finalizării fuziunii dintre companiile Comfert, Redoxim și Agricultura Plus. Practic, Agrii România marchează finalul unei provocări lansate în 2015 de către Origin Enterprises PLC, la achiziția companiilor Comfert, Redoxim și Agricultura Plus. Această provocare a presupus un proces de administrare în aceeași piață pentru trei entități juridice, de-a lungul unei perioade de 5 ani, ceea ce presupune de acum o simplificare din punct de vedere administrativ.

Prin această fuziune, Agrii România marchează consolidarea promisiunii făcute către piață, privind împărtășirea valorilor care reprezintă brandul Agrii: OAMENI, INTEGRITATE, PARTENERIAT, COMUNITATE, INOVAȚIE.

Compania va rămâne aliniată valorilor sale, respectând, totodată, misiunea Agrii, și anume aceea de a înțelege nevoile fermierilor, sprijinindu-i în atingerea potențialului maxim, oferindu-le soluții unice, personalizate pentru o producție sustenabilă.

„Acest proces de fuziune între Redoxim și Comfert este un proces firesc. Ambele companii au avut o bază de clienți, infrastructură stabilă, oameni valoroși. Am păstrat această moștenire și am adus elemente de schimbare culturală și aliniere strategică care să ajute procesul de integrare. Pentru noi a fost ușor pentru că am notat și intenția clară a OAMENILOR din echipa Agrii, de a deveni o singură entitate – intenție născută mai ales din interacțiunea cu piața. Este evident că este mai bine să activăm ÎMPREUNĂ decât separat, iar încă de acum doi ani, am început și procesul de aliniere comercială și culturală în vederea fuziunii”, a declarat CEO Agrii România, Monalisa Ungureanu.

Referitor la viitorul Agrii, acesta înseamnă creștere sustenabilă, bazată pe o singură echipă, o singură STRATEGIE clară, bazată pe inteligență și inovație, și evident un portofoliu variat de produse și servicii, care au ca scop final creșterea valorii adăugate la nivel de fermă. ”Vom continua să investim în echipa Agrii România, dar și pe zona de portofoliu de semințe, produse de protecția plantelor, îngrășăminte, zona de servicii- colectare cereale, precum și zona de digital, pentru a ajuta fermierii să crească sustenabil, rămânând partenerul lor de încredere”, susține Monalisa Ungureanu.

Agrii are cea mai puternică forță de vânzări

Compania Agrii România are cea mai puternică forță de vânzări din țară, acoperind în proporție de 100% suprafața agricolă a României, adresându-se atât segmentului de ferme mari, cât și fermelor mici.

Mai mult decât atât, prin cele 47 de fitofarmacii Agrii, dar și cele peste 1.000 de fitofarmacii partenere, Agrii reușește să vină cu produse și servicii către micul fermier/producător, fitofarmaciile fiind poziționate în puncte cheie, cuprinzând aproape toate zonele agricole din țară. Echipa Agrii este formată din 90 de oameni de vânzări pentru ferme și 32 de agenți care gestionează relația cu fitofarmaciile partenere.

„Colegii noștri de vânzări sunt foarte buni specialiști în domeniu, cu multă experiență care ajută fermierul nu numai cu achiziția de produse, ci le oferă consultanță tehnică, fiind alături de ei începând cu semănatul și până la recoltat sau poate chiar mai mult de atât. Doar așa am putea face o agricultură așa cum ne-o dorim cu toții: una productivă”, a conchis CEO-ul Agrii România.

Pentru a marca fuziunea dintre cele trei companii, Agrii România vă așteaptă pe 10 mai 2021, ora 18:00, cu un eveniment surpriză, transmis live, pe facebook Agrii România.

Despre Agrii România

Reamintim că, în anul 2015 Origin Enterprises PLC a achiziționat companiile Comfert și Redoxim, iar la finalul anului 2019 s-a lansat brandul Agrii România, brandul companiilor românești mai sus menționate. Compania AGRII este numărul 1, și vrea să rămână numărul 1, pe toate segmentele de vânzare ale pieței, investind, totodată, în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! S-a lăsat pe vine şi s-a văzut…
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
Alimente diuretice care combat retenția de apă și te ajută să slăbești
Răzvan Simion, ATAC la adresa Lidiei Buble?! Ce a putut spune în direct: „De un...
Ce avere îi lasă Prodanca lui Reghecampf! Ce se va întâmpla la partaj, după divorț
Atenţie, părinţi! Acest obicei, interzis în şcolile din România. AMENZILE sunt foarte mari!
Iranienii au ieşit vineri la vot pentru alegerea preşedintelui ţării
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Metoda descoperită de medicii din Marea Britanie pentru a reduce perioada de recuperare a bolnavilor...
Elena Udrea a comis-o RAU la plajă! S-a lăsat pe vine şi s-a văzut…
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Orașul din România care oferă transport public GRATUIT. Unde călătoresc românii fără bilet
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
Se spală de Rusalii 2021? Ce spun preoții. Este sărbătoare mare în calendarul ortodox
Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie...
Noua ordine mondială. Va începe un nou război? Undă de șoc în toată lumea
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...