Milionar pentru două ore. Eroarea care i-a adus unui bărbat în cont 724 de milioane de euro

Milionar pentru două ore. Eroarea care i-a adus unui bărbat în cont 724 de milioane de euro
Publicat: 15/07/2012, 14:07
Actualizat: 22/03/2019, 13:49

Andres Loberg, un suedez în vârstă de 50 de ani din orașul Östersund, a avut pentru câteva ore în contul său bancar o sumă demnă de un milionar, informează TF1.

Conform înregistrărilor băncii Swedbank, în soldul bărbatului au existat, miercuri, 724 de milioane de euro (6,206 miliarde de coroare). „Am vrut să văd dacă am ceva bani pentru a face cumpărături”, a declarat bărbatul, care susține că a fost „șocat” de suma pe care o avea în cont și că prima sa reacție la această veste a fost aceea de a face o fotografie.

„A trebuit să îi arăt unui coleg. La început am avut dificultăți în a înțelege ce s-a întâmplat”, a mai explicat Loberg pentru o publicație locală.

Loberg s-a gândit serios dacă să transfere suma în contul său de economii sau nu, lucru pe care putea să îl facă. El s-a gândit să își „cumpere un iaht și să călătorească în Caraibe”, după cum a declarat jurnaliștilor străini.

Din păcate soldul contului său bancar a revenit la normal după doar două ore.

Purtătorul de cuvânt al băncii Swedbank, Anna Sundblad, a declarat că nu se cunoște încă natura erorii. „Este posibil să fie altă bancă cea care a transferat banii. Nu au venit neapărat din partea noastră”, a mai adăugat Sundblad.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase