Ministerul Agriculturii caută directori executivi pentru mai multe instituții din subordine

Ministerul Agriculturii caută directori executivi pentru mai multe instituții din subordine
Publicat: 05/03/2014, 16:14
Actualizat: 22/03/2019, 07:43

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale scoate la concurs, în această perioadă, mai multe posturi de directori executivi pentru instituțiile aflate în subordonate și un post de consilier principal în cadrul Direcției Generale Antifraudă.

Se caută astfel 17 persoane care să ocupe funcțiile de director executiv în cadrul Direcțiilor pentru Agricultură Județene din Brașov, Brăila, București, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Gorj, Hunedoara, Neamț, Sălaj, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Candidatul ideal pentru ocuparea acestor posturi vacante trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență și experiență în domeniu de cel puțin trei ani.

Concursul se va organiza pe data de 31 martie, ora 10:00, la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) și va consta într-o probă scrisă.

MADR caută, totodată, directori executivi pentru patru Inspectorate Teritoriale pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor.

Cei care vor să obțină funcțiile de conducere din cadrul inspectoratelor din Constanța, Harghita, Dâmbovița și Ialomița, vor da o probă scrisă în cadrul concursului de angajare. Acesta se va organiza la sediul ANFP pe data de 27 martie, ora 10:00.

Persoanele care vor să intre în concurs trebuie să fie absolvete de studii universitare, cu diplomă de licență și să aibă experiență în domeniu de cel puțin trei ani.

Un post de consilier principal pentru Direcția Generală Control și Antifraudă, Serviciul Control Intern, Antifraudă și Export este scos și el la concurs.

Candidații care vor participa la proba organizată la sediul MADR pe 17 martie, ora 10:00, trebuie să fie absolvenți de studii superioare, cu diplomă de licență, respectiv cu cinci ani de experiență în domeniu.

Bibliografia pentru concursuri poate fi găsită pe site-ul MADR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase