Ministrul Finanțelor: Am cultivat și flori, am prășit, știu ce înseamnă și munca aceea de jos

Redactor:
Laura Albu
Ministrul Finanțelor: Am cultivat și flori, am prășit, știu ce înseamnă și munca aceea de jos
Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici a afirmat la evenimentul orgaizat de Ministerul Agriculuturii, Forumul Fermierilor, că știe ce înseamnă munca de jos și se pricepe la activități agricole precum cultivarea florilor.

„Vreau să vă spun o idee pe care am gândit-o cu domnul ministru Daea, zilele trecute, care vine la minister, noaptea, ziua și discutăm problemele pe care le aveți dumneavoastră. Chiar dacă sunt îmbrăcat la costum, chiar dacă par eu uneori mai scorțos, să știți că îmi place foarte mult tot ceea ce înseamnă pământ românesc, pământul într-un singur cuvânt. Am cultivat și flori, am prășit, știu ce înseamnă și munca aceea de jos. Îi spuneam domnului ministru și cred că dacă la prășit ne întrecem nu ies ultimul din sală cu siguranță într-un clasament. Dar vreau să vă spun că eu, ca ministru de Finanțe, ori de câte ori a venit ministrul Daea cu o problemă pe zona de agricultură, de zootehnie, cu mare drag am spus da și poate am mai adus și un plus”, a afirmat Teodorovici.

Acesta a adăugat că oamenii politici nu trebuie să fie aplaudați, ci analizați pentru ceea ce fac.

„Oamenii politici nu se aplaudă niciodată, este obligația lor să facă ceea ce trebuie să facă și ei trebuie scoși la tablă pentru ceea ce promit și mai ales pentru ceea ce nu fac”, a spus ministrul Finanțelor.

Forumul Agricultorilor – bilanț și perspective” este un eveniment organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltătii Regionale, împreună cu Casa de Comerț Unirea și Confederația Meridian, desfășurat miercuri la Romexpo.

 

Inchide