O mare companie aeriană caută în România piloți și însoțitori de zbor. Lista orașelor în care se fac angajări și ce bonusuri sunt oferite pe lângă salariu

O mare companie aeriană caută în România piloți și însoțitori de zbor. Lista orașelor în care se fac angajări și ce bonusuri sunt oferite pe lângă salariu
Publicat: 01/11/2017, 16:42

Sesiunile de recrutare vor avea loc în București (pe 9 și 28 noiembrie), Cluj-Napoca (9 noiembrie), Craiova (3 noiembrie), Timișoara (27 noiembrie) și Iași (7 noiembrie) și vor fi de tip „Open Day” pentru însoțitori de zbor, „ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplinește condițiile menționate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie”, se arată întrun comunicat transmis miercuri de companie.

„Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri și oportunitatea de a lucra în orașul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa și, desigur, pot profita de avantajele primite de angajați de a călători alături de familie și prieteni, în întreaga rețea WIZZ din Europa și nu numai, la prețuri reduse și cu bilete bonus”, menționează transportatorul aerian.

„În România, echipa Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018 echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din România. Flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321″, se mai arată în comunicat.

FOTO: vreausafiustewardesa.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase