O noapte de cazare în Poiana Brașov poate costa chiar și 4.000 de euro

O noapte de cazare în Poiana Brașov poate costa chiar și 4.000 de euro
Publicat: 31/12/2014, 15:02

Destinația de lux a iernii din România rămâne Poiana Brașov, unde, pentru un apartament de 200 de metri pătrați, șeici, actori, cântăreți sau miniștri au plătit chiar și patru mii de euro pe noapte, potrivit Digi24.

Apartamentele luxoase oferite de hotelierii români sunt încăpătoare, au living-uri uriașe, mai multe băi, bucătărie și saună proprie și dormitoare cu mobilă din lemn masiv.

Numele clienților care optează pentru astfel de apartamente este întotdeauna confidențial.

Serviciile complementare se ridică, de asemenea, la standardele celor din Occident.

„Am ales să fac un masaj de relaxare pentru că am petrecut foarte mult de Crăciun și îmi simțeam musculatura încordată și, ca orice femeie, trebuie să te răsfeți puțin, să te pregătești înainte de Revelion”, spune o clientă.

Hotelurile oferă o varietate de masaje, suedez, revigorant, masaj cu pietre calde sau masaj anticelulitic pentru mesele de Crăciun.

„Prețurile variază între 100 și 165 de lei!, spune Ștefan Munteanu, maseur spa hotel.

Pentru oaspeții mici, hotelierii pun la dispoziție un serviciu de grădiniță. Mai multe educatoare se ocupă de copii, jucându-se sau vizionând filme cu ei.

Pachetele de Revelion încep de la minimum trei nopți de cazare, cu mic dejun și cină festivă incluse. Prețurile pornesc de la 3.800 de lei, locul în camera dublă pentru trei nopți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase