Oferte de Valentine’s Day 2015. Turiștii sunt așteptați la pensiuni cu „cine afrodisiace”, „seri dansante” și șampanie

Oferte de Valentine's Day 2015. Turiștii sunt așteptați la pensiuni cu „cine afrodisiace, „seri dansante și șampanie
Publicat: 09/02/2015, 21:48

Oferte de Valentine’s Day 2015. Proprietarii de pensiuni din România s-au pregătit cu oferte speciale de Valentine’s Day 2015. Aceștia îi așteaptă pe îndrăgostiți cu șampanie, bomboane de ciocolată și vin, surprize și cine romantice la lumina lumânărilor sau chiar afrodisiace.

Circa 29.000 de turiști români vor pleca printr-o minivacanță de weekend de Valentine’s Day 2015. Cei mai mulți dintre aceștia se vor îndrepta, potrivit patronatelor din domeniu, către stațiunile interne. Principalele destinații pentru românii care aleg pensiunile în locul hotelurilor, atunci când își caută cazare, sunt Moeciu-Bran, Argeș, Maramureș, Harghita și Mărginimea Sibiului.

gândul vă prezintă ofertele speciale promovate de proprietarii de pensiuni din aceste zone cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Oferte de Valentine’s Day 2015. Îndrăgostiții sunt așteptați la pensiunile din județul Argeș cu cine festive, „seri dansante” și cadouri în camere. La o pensiune de 4 margarete din apropierea Parcului Național Sân Nicoara, Curtea de Argeș, cuplurile vor fi primite de Valentine’s Day cu bomboane de ciocolată și vin.

Pe 14 februarie, proprietarul pensiunii va organiza pentru cupluri o „cină festivă într-o atmosferă romantică cu seară dansantă”. Accesul la piscină, la saună și la jacuzzi este gratuit. Două nopți de cazare într-o „cameră dublă cu decorațiuni romantice”, cu mic dejun inclus în pachet, costă în aceste condiții 225 de lei de persoană.

Cei care nu își doresc ca proprietarii pensiunilor să le asigure atmosfera romantică pe parcursul weekend-ului de Valentine’s Day 2015 pot opta pentru oferta unei pensiuni de 3 margarete. Cazarea pentru două nopți costă în acest caz 500 de lei de persoană. Toate mese sunt însă incluse în acest tarif.

Oferte de Valentine’s Day 2015. La pensiunile din zona Moeciu-Bran, tarifele pachetelor turistice pentru Valentine’s Day 2015 sunt mai mici decât în Argeș. La o pensiune de 4 margarete, îndrăgostiții sunt așteptați cu mic dejun cu produse tradiționale locale, o cină de bun venit și o „cină romantică cu lumânări și vin fiert aromatizat cu scorțișoară”. Proprietarii pensiunii le fac, totodată, un cadou cuplurilor care vor alege să se cazeze aici. Este vorba despre o plimbare cu sania trasă de cai. Prețul unui astfel de pachet turistic este de 184 de lei de persoană.

Cu 195 de lei de persoană poți avea parte de două nopți de cazare cu mic dejun inclus în tarif, „masă festivă cu aranjament specific sărbătorii de Valentine’s Day” și program cu surprize. În cameră, cuplurile vor găsi bomboane de ciocolată și șampanie. La masa festivă acestea vor putea degusta un „tort cu tematică”.

La o altă pensiune, te poți caza, cu 275 de lei de persoană, pentru două nopți, în regim de demipensiune (cu două mese pe zi asigurate). Cina romantică va fi și ea pregătită pentru cupluri în ziua de Valentine’s Day 2015 și va cuprinde „un meniu special, băuturi incluse și mici atenții care să vă facă weekend-ul mai frumos”, potrivit ofertei de cazare.

Turiștii interesați doar de cazare, fără masă sau aranjamente speciale de Ziua Îndrăgostiților, pot opta pentru oferta unei pensiuni cu 3 margarete. Două nopți de cazare costă 160 de lei pe cameră.

Oferte de Valentine’s Day 2015. „Vino să petreci Ziua Îndrăgostiților într-un cadru de basm, înconjurat de Munții Rodnei și cei ai Maramureșului”, așa sunt atrași turiștii la o pensiune din Borșa. Proprietarul pensiunii din Maramureș le promite, totodată, turiștilor o cină romantică de Valentine’s Day și cazare cu mic dejun. Două nopți la această pensiune costă 230 de lei de persoană weekend-ul acesta.

Același pachet turistic, la care se adaugă și o sticlă de șampanie, pe care îndrăgostiții o vor găsi în minifrigiderul din cameră, este promovat și la o pensiune din Praid, Harghita. Tariful este însă mai scăzut, respectiv de 125 de lei de persoană.

Poți petrece weekend-ul de Valentine’s Day și la pensiunile din Sibiu, spre exemplu, la Cisnădioara. Un proprietar de pensiune de aici îi așteaptă pe îndrăgostiți cu o „cină afrodisiacă” și șampanie. O noapte de cazare costă 165 de lei de persoană, în timp ce pentru două nopți turiștii trebuie să scoată din buzunar 240 de lei de persoană.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom