OFERTE VALENTINE’S DAY. Aroma saună, cină la lumina lumânării, șampanie și petale de trandafiri în oferta hotelierilor pentru Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 06/02/2013, 11:53
Actualizat: 22/03/2019, 05:16

Dacă vor alege să sărbătorească VALENTINE’S DAY la munte sau în stațiunile balneare, românii vor fi întâmpinați de către hotelieri cu oferte speciale care includ cine romantice la lumina lumânărilor sau relaxare la spa. Din experiența anilor trecuți, reprezentanții patronatelor din domeniu estimează deja că odată cu ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR vânzările vor crește cu până la 20%.

„Este o sărbătoare importată în România. Din experiența ultimilor doi ani, când a prins mai mult acest eveniment, el se comportă ca un weekend cu vânzări mai mari”, a declarat pentru gândul Dragoș Răducan, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Totul va depinde însă, după spusele sale, de condițiile meteo și de ofertele pe care le vor face hotelierii.

„În general, acest produs este accesat de persoane cu venituri medii și peste medie, care preferă calitatea, hotelurile de la 4 stele în sus”, ne-a mai explicat Răducan care a mai adăugat că, de cele mai multe ori, îndrăgostiții care aleg să plece într-o vacanță de VALENTINE’S DAY sunt de cei care locuiesc în mediul urban.

Oferte speciale de VALENTINE’S DAY în stațiunile balneare

Hotelierii din stațiunile montane, aflate la mare căutare în această perioadă, nu sunt singurii care au pregătit pachete speciale pentru cei care vor să petreacă o minivacanță alături de persoana iubită cu ocazia sărbătorii de VALENTINE’S DAY. Multe dintre ofertele dedicate îndrăgostiților vin și din partea celor care dețin unități de cazare în stațiunile balneare din țară.

„În stațiunile balneare se află cele mai multe hoteluri care oferă facilități de spa. Trebuie legat totul de latura romantică a acestui eveniment. Te duci cu persoana iubită să faci un masaj, la piscină, apoi iei cina”, ne-a mai explicat vicepreședintele FPRT.

O ședință de aroma saună, o cină la lumina lumânării, trandafiri și șampanie, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile de care se pot bucura îndrăgostiții care aleg să petreacă VALENTINE’S DAY în hotelurile din stațiunile balneare românești. La un hotel de 2 stele din stațiunea Sovata, spre exemplu, românii pot beneficia în perioada 12 – 24 februarie de pachete speciale de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR pentru suma de 225 de lei de persoană.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

Un astfel de pachet pentru VALENTINE’S DAY cuprinde două nopți de cazare într-o cameră dublă, cu mic dejun inclus în preț, și o cină romantică la lumina lumânării servită într-un local cu muzică live. În cameră, oaspeții vor fi așteptați cu un desert surpriză, ciocolată, trandafiri și șampanie.

Îndrăgostiții vor primi, de asemenea, acces nelimitat la centrul spa unde vor avea posibilitatea fie de a înota în bazinele cu apă dulce sau sărată sau în piscină, fie de a se relaxa la saună cu aburi, la infrasaună sau la aroma saună.

Cei care vor alege să petreacă ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR în stațiunea Băile Felix vor fi întâmpinați, la rândul lor, de hotelieri cu oferte speciale. Astfel, pentru două nopți de cazare într-un hotel de 4 stele românii vor scoate din buzunar, în perioada 14 – 16 februarie, 389 de lei de persoană. Pe lângă cele două nopți de cazare, în pachet sunt incluse și micul dejun de tip bufet suedez, un cocktail de primire și o cină romantică.

Oaspeții vor beneficia, de asemenea, de acces gratuit la spa, unde se vor putea relaxa la hidroterapie sau masaj și vor putea să profite de dușurile speciale pentru cromoterapie și pentru aromoterapie.

Cât costă o minivacanță romantică la munte

Îndrăgostiții pot sărbători VALENTINE’S DAY și în hotelurile din stațiunile montane. În perioada 14 – 16 februarie, cei care își doresc o escapadă de lux la munte se pot caza la un hotel de 5 stele din Predeal pentru suma de 569 de lei de persoană.

Cuplurile sunt găzduite în camere duble decorate cu petale de trandafiri, unde pot servi și micul dejun, și se pot bucura de două ședințe de masaj de relaxare. Oaspeții hotelului vor primi, de asemenea, o sticlă cu vin roșu.

Cei care vor alege un astfel de pachet pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR vor beneficia de acces gratuit la piscină, la saună, la jacuzzi și la sala de fitness.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

La un hotel de 4 stele din Poiana Brașov, îndrăgostiții pot opta să se cazeze într-o cameră dublă cu 449 de lei de persoană. Pachetul va include o noapte de cazare, în perioada 16-17 februarie, mic dejun servit în cameră, o cină romantică și o sesiune de masaj dublu în centrul spa. În cameră aceștia vor găsi ciocolată, trandafiri și șampanie.

Îndrăgostiții vor putea, de asemenea, să sărbătorească VALENTINE’S DAY printr-o cină festivă inclusă și ea în tariful de cazare.


www.UnVinpeZi.ro a pregătit 19 vinuri cu vino-ncoa, câte unul pentru fiecare zi a campaniei „Etichete în doi”. Campania se va desfășura în perioada 6-24 februarie și este dedicată îndrăgostiților de vinuri bune. Vezi vinul zilei!


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice