• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

Siveco are un nou management: „După ce ne mai dezmeticim, vom anunța o strategie mai coerentă”

Siveco are un nou management: „După ce ne mai dezmeticim, vom anunța o strategie mai coerentă”
Siveco, cel mai mare producător local de software, și-a văzut reputația publică dărâmată într-o lună de zile după arestarea Irinei Socol, cofondator și CEO, într-un dosar de evaziune fiscală și apoi asocierea cu scandalul licențelor Microsoft.

Întrebările de pe buzele tuturor sunt acum dacă firma are capacitatea să funcționeze în continuare și ce impact vor avea cele două anchete.

Siveco are 1.000 de angajați și afaceri de 64 mil. euro. Noul management al Siveco spune că niciun partener nu i-a închis telefonul și că acum caută să refacă încrederea în companie.

Prioritatea pe termen scurt a Siveco este continuitatea businessului, afir­mă Florin Ilia, director general și pre­ședinte al companiei, în prima intervenție a unui oficial al producătorului de soft de la reținerea Irinei Socol la începutul lunii septembrie.

„Pe termen scurt prioritatea este continuitatea businessului, să nu scăpăm nicio bilă dintre cele cu care jonglează compania. (…) Probabil că după ce ne mai dezmeticim vom anunța o strategie mai coerentă decât ce vă pot spune acum în câteva cuvinte”, afirmă Ilia.

CITEȘTE MAI MULTE PE ZF

Inchide