Unul dintre cei mai mari furnizori de vacanțe vine în România. Cum poți să ajungi în cele mai exotice locuri din lume

Unul dintre cei mai mari furnizori de vacanțe vine în România. Cum poți să ajungi în cele mai exotice locuri din lume
Publicat: 25/07/2017, 17:39

Întreaga rețea include peste 2.900 de resorturi din peste 80 de țări, iar proprietarii în regim timeshare sau de proprietate periodică pot obține vacanțe în toate tipurile de destinații, printre care și cele exotice sau exclusiviste.

Câteva exemple de vacanțe pe care le pot alege românii care au cumpărat proprietăți în regim timeshare sau de proprietate periodică sunt Singapore, Florida, Disneyland Paris, Turcia, Elveția și Austria, la schi, dar și Hawaii, Marea Britanie, Tenerife, Brazilia, New York, Grecia sau Spania. Rețeaua Interval International are peste 2.000.000 de membri activi înrolați în diferite programe de schimb de tip timeshare sau proprietate periodică. Compania are sediul la Miami, în statul Florida, din SUA, și este unul dintre pionierii și inovatorii care deservesc piața de timeshare exchange, încă din anul 1976. Proprietarii din fiecare țară au acces la serviciile de call-center în limba țării din care provin, astfel încât pot comuncia direct cu rețeaua Interval International, pentru a-și alege destinațiile dorite pentru vacanțe, se arată într-un comunicat al Blaxy.

Compania a intrat pe piața românească prin semnarea contractului de parteneriat, începând cu 15 Iunie 2017, cu Blaxy Premium Resort, de pe litoralul românesc. Blaxy Premium Resort a fost ales și a devenit membru oficial al rețelei internaționale Interval International. De la terminarea construcției și darea în folosință a complexului Blaxy, situat pe malul mării, între localitatea 23 August și stațiunea Olimp, reprezentanții Interval International au verificat funcționarea complexului turistic și serviciile oferite clienților timp de trei ani, până când au invitat Blaxy Premium Resort să facă parte din rețea. Astfel, se oferă garanția serviciilor la standarde internaționale la Blaxy Premium Resort.

Diferența între timeshare și proprietate periodică este dată de faptul că în sistem timeshare se cumpără dreptul de vacanță pe o anumită perioadă, în timp ce proprietatea periodică este cumpărată în conformitate cu legea proprietății din România.

„La Blaxy, prețul minim al unui pachet, care înseamnă o cameră, pe o perioadă de o săptămână, pornește de la 2.500 de euro și poate ajunge la 11.000 de euro, în funcție de poziționarea camerei și de perioada din an care a fost aleasă. De exemplu, o cameră de la etajele inferioare, cu vedere la lacul din spatele hotelului, cumpărată în perioada de iarnă, va avea un preț mai mic, față de o cameră situată la etajele superioare, cu vedere la mare, cumpărată în sezonul estival, care va avea prețul maxim. În funcție de numărul de camere cumpărate, de perioadele din an și de poziționarea lor, fiecare proprietar primește un punctaj stabilit de Interval International, iar punctele pot fi folosite pentru a beneficia de vacanțe în celelalte resorturi ale rețelei, în funcție de preferințele fiecărui proprietar. Dacă punctajul este mai mic, se poate achita o anumită sumă care reprezintă diferența de preț calculată de Interval International. Punctele rămase de la o vacanță mai ieftină se pot folosi în următorul an. La fiecare achiziție, Blaxy Resort plătește o taxă către Interval International. Proprietarii pot, astfel, să beneficieze și de vacanțe la Blaxy, și de schimbul de vacanțe cu alți proprietari din alte resorturi sau să-și câștige vacanțele, folosind punctajul primit în urma achiziției, rămânând proprietari pe viață pentru camerele cumpărate de la Blaxy. În tot acest timp, Blaxy Resort rămâne și în circuitul turistic și colaborează cu agențiile de turism partenere”, explică Liliana Filip, PR manager Blaxy Premium Resort.

Cel mai important avantaj pe care-l au cumpărătorii unei proprietăți periodice care aleg Blaxy este faptul că prețul de achiziție este mai mic decât în resorturile din restul rețelei, oferind, astfel mai multe avantaje. Sunt, astfel, avantajați atât românii din țară, cât și cei din diaspora, dar și cetățenii străini care pot intra în rețeaua internațională după achiziționarea unei camera în regim de proprietate periodică la Blaxy Premium Resort.

Achiziționând o proprietate în complexul Blaxy Premium Resort, proprietarul primește automat și calitatea de membru a rețelei Interval International, și astfel va putea face schimb de vacanțe în locații exclusiviste din străinătate, precum: Disneyland Paris, Mallorca, Marbella, Turcia etc. Pașii care trebuie să fie parcurși sunt următorii: Se alege săptămâna dorită; Se alege și se cumpără apartamentul dorit; Proprietarul se înrolează automat în rețeaua Interval International și va putea călători în aproape 3.000 de destinații, în 80 de țări sau poate veni gratuit la Blaxy, în propria casă de vacanță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete